MasterChef 7: «Κάκιστο αποτέλεσμα» - Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο
MasterChef 7: «Βροχή» τα αρνητικά σχόλια στο σημερινό επεισόδιο από τους κριτές - Δείτε το trailer

Σήμερα Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου το MasterChef 7 επιστρέφειμε νέο επεισόδιο. Σήμερα -όπως συμβαίνει κάθε Δευτέρα- οι παίκτες και οι παίκτριες θα διαγωνιστούν σε ένα Τεστ Δημιουργικότητας, το οποίο κρίνοντας από τα σχόλια των κριτών στο trailer θα δυσκολέψει αρκετά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Στο σημερινό επεισόδιο ο Ηλίας θα μοιράσει κοκτέιλ και πιάτα προκαλώντας πανικό και σύγχυση σε μερικούς συμπαίκτες του. Έπειτα, έρχεται ένα διαφορετικό τεστ δημιουργικότητας με τον Παναγιώτη και τον Παύλο να περνούν τη δική τους δοκιμασία, όπως βλέπουμε και στο σημερινό trailer. Μάλιστα, ο Γιάννης σχολιάζοντας στην κάμερα είπε ότι κάποιος προσπαθεί να στείλει κάποιον άλλον στο «τάκο», κάτι που προμηνυέι… νέες κόντρες στο μαγειρικό διαγωνισμό!

Έπειτα, θα δούμε τους 21 παίκτες και παίκτριες του διαγωνισμού να διαγωνίζονται στο Τεστ Δημιουργικότητας με αντίπαλό τους το χρόνο. Στο τέλος του trailer βλέπουμε και μερικά σχόλια από τους κριτές με το Λεωνίδα Κουτσόπουλο να χαρακτηρίζει ένα πιάτο λέγοντας πως είναι «κάκιστο αποτέλεσμα». Παράλληλα, ο Σωτήρης Κοντιζάς ακούγεται να λέει πως ένα πιάτο «δεν είναι νόστιμο», ενώ ο Πάνος Ιωαννίδης θα απουσιάζει από το πλατό.

Κάποιοι θα εντυπωσιάσουν τους κριτές, ενώ κάποιοι θα βρεθούν υποψήφιοι προς αποχώρηση. Η συνέχεια θα προβληθεί απόψε Δευτέρα (20/2) στις 21:00 στο Star.

Δείτε το trailer:

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;