«Diablo IV»: Σύντομα θα μπορείς να δοκιμάσεις το βιντεοπαιχνίδι εντελώς δωρεάν
Η Blizzard ετοιμάζει μία open beta περίοδο για το πολυαναμενόμενο «Diablo IV».

Η κυκλοφορία του «Diablo IV» πλησιάζει με τους gamers να ανυπομονούν για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και τις πρώτες εικόνες από το πολυαναμενόμενο παιχνίδι. Η κυκλοφορία του βιντεοπαιχνιδιού είναι προγραμματισμένη για αυτό τον Ιούνιο για τα Xbox, PlayStation και PC. Όμως, η Blizzard έκανε μία απρόσμενη ανακοίνωση!

Θέλοντας, λοιπόν, να προετοιμάσει το έδαφος, η εταιρεία πίσω από το βιντεοπαιχνίδι ανακοίνωσε πως σύντομα όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν το πολυαναμενόμενο sequel. Η έκπληξη δε σταματάει εκεί, καθώς η εταιρεία θα διαθέσει εντελώς δωρεάν το δοκιμαστικό αυτό κομμάτι του παιχνιδιού.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία ανακοίνωσε πως στις 24 με 26 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η open beta του «Diablo IV», η οποία θα είναι ανοιχτή σε όλους τους παίκτες, με μοναδικό περιορισμό την πρόοδο μέχρι και το Level 25. Πριν από την open beta, θα γίνει early access beta, στην οποία θα έχουν πρόσβαση μόνο όσοι έχουν προβεί σε προ-παραγγελία του τίτλου.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η Blizzard, αυτές οι δύο beta περίοδοι θα προσφέρουν στους παίκτες μια:

«Βαθιά ματιά στα πρώτα επίπεδα του παιχνιδιού, συμπεριλαμβανομένου του Προλόγου και ολόκληρου του Act 1»

Περισσότερες λεπτομέρειες για το «Diablo IV» αναμένεται να ανακοινωθούν κατά τη διάρκεια ενός ειδικού livestream που έχει προγραμματιστεί  από την εταιρεία για τις 28 Φεβρουαρίου.

Στο νέο κεφάλαιο της δημοφιλούς σειράς βιντεοπαιχνιδιών αναμένεται να δούμε την επιστροφή βασικών χαρακτηριστικών, όπως τα re-playable, procedurally generated dungeons και το loot-focused χτίσιμο χαρακτήρων. Παράλληλα, στο «Diablo IV» αναμένεται να υπάρξουν για πρώτη φορά open world και player versus player (PVP) μάχες.

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
9'
22 - 23
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;