Hogwarts Legacy: Οι απίστευτες πωλήσεις στην Ευρώπη - Τα πρώτα στατιστικά
Το ντεμπούτο του «Hogwarts Legacy» στην Ευρώπη αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προσδοκία.

Το «Hogwarts Legacy», μετά την κυκλοφορία του στις 10 Φεβρουαρίου 2023 για τα PS5, Xbox Series X|S και PC, συνεχίζει να καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Το βιντεοπαιχνίδι που βασίζεται στον κόσμο του Harry Potter είχε καταφέρει να σπάσει ένα εντυπωσιακό ρεκόρ όλων των εποχών στην streaming πλατφόρμα Twitch, πριν καν την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του, και τώρα καταφέρνει να συγκεντρώσει τεράστιες πωλήσεις.

Περίπου μια εβδομάδα μετά το ντεμπούτο του, οι πρώτες πληροφορίες για την εμπορική του πορεία του βιντεοπαιχνιδιού έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους. Μάλιστα, σύμφωνα με τον Christopher Dring, επικεφαλής του γνωστού μέσου GamesIndustry, το «Hogwarts Legacy» φαίνεται να σαρώνει στην Ευρώπη!

Πιο συγκεκριμένα, ο Dring υποστηρίζει πως οι ψηφιακές πωλήσεις είναι 56% υψηλότερες από το «Elden Ring», μία από τις μεγάλες εμπορικές επιτυχίες του gaming του 2022. Ο ίδιος προσθέτει πως το βιντεοπαιχνίδι κατάφερε να κάνει το μεγαλύτερο ντεμπούτο στην Ευρώπη σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι μετά το «Red Dead Redemption 2» του 2018. Εξαιρούνται από τη λίστα αυτή τα ετήσια κεφάλαια των «FIFA» και «Call of Duty».

Ως απάντησε σε έναν χρήστη του Twitter, ο Ding υπενθύμισε πως το ντεμπούτο του «Elden Ring» ήταν πραγματικά «τεράστιο, τεράστιο, τεράστιο» και άμεσα συγκρίσιμο με κολοσσιαία franchises, όπως τα «Pokémon» και «Fallout». Το γεγονός πως το «Hogwarts Legacy» φαίνεται να έχει ξεπεράσει το ντεμπούτο του, δείχνει πόσο μεγάλη επιτυχία είναι.

Ο Ding επισήμανε, επίσης, πως η κυκλοφορία του βιντεοπαιχνιδιού της Warner Bros φαίνεται να επιβεβαιώνει πως οι gamers αυτή την περίοδο έχουν στραφεί προς τα μεγάλα και γνωστά brands.

Όπως όλα δείχνουν το «Hogwarts Legacy» θα είναι ακόμα μία τεράστια επιτυχία για το franchise του Harry Potter, αλλά και τον gaming τομέα της Warner Bros.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πρακτική Άσκηση

16-05-2024

Αιγάλεω

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;