Netflix: Έρχεται συνεργασία με το Pornhub - H επίσημη ανακοίνωση
Σύμφωνα με το δελτίο τύπου του Pornhub και του Netflix, η διανομή του περιεχομένου θα γίνεται με ασφάλεια ενώ θα θίγεται και το θέμα του trafficking

Έρχεται ένα ντοκιμαντέρ που αναμένεται να… «σπάσει» τα ταμεία.

Το Pornhub θα συνεργαστεί με το Netflix για μια «ταινία» με τίτλο «Money Shot: The Pornhub Story» και η οποία αναμένεται να έρθει στις οθόνες μας στις 15 Μαρτίου 2023.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου του Pornhub και του Netflix, η διανομή του περιεχομένου θα γίνεται με ασφάλεια, ενώ θα θίγεται και το θέμα του trafficking.

Αναλυτικά η ανακοίνωση Pornhub – Netflix

«Το Pornhub, η πιο διάσημη πλατφόρμα ψυχαγωγίας ενηλίκων του διαδικτύου, άλλαξε ριζικά τον τρόπο με τον οποίο φτιάχνεται και διανέμεται η πορνογραφία.

Αυτό έδωσε τη δυνατότητα στους δημιουργούς ερωτικού περιεχομένου να προσεγγίσουν ένα τεράστιο κοινό, ενώ η εταιρεία έβγαζε δισεκατομμύρια δολάρια, αλλά επίσης ενεπλάκη σε ισχυρισμούς για μη συναινετικό υλικό και διακίνηση πορνό στον ιστότοπο.

Καθώς οι οργανώσεις κατά της εμπορίας ανθρώπων αναζητούν δικαιοσύνη για τα θύματα, μπορεί αυτός ο διαδικτυακός γίγαντας να προστατεύσει αυτά τα θύματα από εκείνους που επωφελούνται ή είναι ένα νέο κύμα λογοκρισίας για ενήλικες που κάνουν συναινετικό πορνό;».

 

«Στόχος αυτού του ντοκιμαντέρ είναι να αναδείξουμε τι σημαίνει σεξουαλικότητα και συναίνεση όταν οι διαδικτυακές πλατφόρμες δισεκατομμυρίων δολαρίων ευδοκιμούν από περιεχόμενο που δημιουργείται από χρήστες.

Ποιος έχει και ποιος πρέπει να έχει τη δύναμη σε αυτά; Ελπίζουμε αυτή η ταινία να δημιουργήσει σημαντικές συζητήσεις για το σεξ και τη συναίνεση, τόσο στο διαδίκτυο όσο και στον κόσμο», δήλωσε η σκηνοθέτης και παραγωγός Suzanne Hillinger.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;