Όσα θα δούμε τον Φεβρουάριο στο Netflix
Όλες οι σειρές, οι ταινίες τα ντοκιμαντέρ που θα δούμε αυτό το μήνα στο Netflix.

Σήμερα είναι Τρίτη 31 Ιανουαρίου και ήδη μετράμε αντίστροφα για την πρώτη ημέρα του Φεβρουαρίου. Ο νέος μήνας αναμένεται να φέρει πολύ και ενδιαφέρον νέο υλικό στο Netflix, το οποίο για ακόμη μία φορά αναμένεται να φέρει σειρές, ταινίες και ντοκιμαντέρ για όλα τα γούστα.

Όσον αφορά τις σειρές μετράμε ήδη αντίστροφα για το νέο κεφάλαιο της ιστορίας του πρωταγωνιστή του αγαπημένου «You». Επιπλέον, περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία το «Freeridge» που αποτελεί το spinoff του «On my Block», καθώς και την τρίτη σεζόν του αγαπημένου «Outer Banks». 

Από ταινίες η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου θα γιορταστεί ιδιαιτέρως στο Netflix με το «Your Place or Mine?», όπου πρωταγωνιστούν οι «παλαίμαχοι» των rom-com Ashton Kutcher και Reese Witherspoon, να αποτελεί μία από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες του μήνα στο Netflix.

Αυτά και άλλα πολλά και άκρως ενδιαφέροντα περιμένουμε τον Φεβρουάριο του 2023 στο Netflix. Πάμε να τα δούμε;

Οι σειρές που θα δούμε τον Φεβρουάριο του 2023

Freeridge: Σεζόν 1

Υπόθεση: Μια παρέα εφήβων προσπαθεί να αντιστρέψει μια κατάρα, όταν ένα παράξενο παλιό κουτί φαίνεται πως φέρνει κακοτυχία –και άλλα– στις ζωές τους.

Έρχεται στις 2 Φεβρουαρίου.

You: Σεζόν 4, Μέρος 1ο

Υπόθεση: Νέα χρονιά, νέα χώρα, νέα περσόνα. Ωστόσο, ο Τζο δεν φαίνεται να ξεπερνά το παρελθόν του. Συγκεκριμένα, στην τέταρτη σεζόν ο Tζο αποκτάει νέα ταυτότητα και γίνεται ο καθηγητής Jonathan Moore. Πλέον ζει στο Λονδίνο, επικεντρώνεται στον ακαδημαϊκό χώρο και στη διδασκαλία, ενώ διατηρεί τις τυπικές εξωσχολικές του δραστηριότητες αυστηρά επαγγελματικές.

Έρχεται στις 9 Φεβρουαρίου.

Όλες τις Φορές που Ερωτευτήκαμε: Σεζόν 1 

Υπόθεση: Από τότε που γνωρίστηκαν, η Ιρένε και ο Χούλιο διαρκώς ερωτεύονται, χωρίζουν και μετά προσπαθούν ξανά. Θα βρεθεί ποτέ ένα αίσιο τέλος στην ιστορία τους;

Έρχεται στις 14 Φεβρουαρίου.

#NoFilter: Σεζόν 1

Υπόθεση: Επειδή βαρέθηκε, η Μαρσέλι παρατάει τις σπουδές της για να κυνηγήσει έναν νέο στόχο: να γίνει influencer. Όμως, η ζωή στο διαδίκτυο είναι δυσκολότερη από ό,τι φαίνεται…

Έρχεται στις 15 Φεβρουαρίου.

Ο Νόμος της Λίντια Πόετ: Σεζόν 1 

Υπόθεση: Μια γυναίκα, που δεν της επιτρέπεται να δικηγορεί, δίνει μια μάχη κατά της απόφασης του δικαστηρίου. Από την αληθινή ιστορία της πρώτης Ιταλίδας δικηγόρου, Λίντια Πόετ.

Έρχεται στις 15 Φεβρουαρίου.

Red Rose: Σεζόν 1

Υπόθεση: Μια ετερόκλητη παρέα εφήβων πρέπει να περάσει ένα τρομακτικό καλοκαίρι όταν τα μέλη της κατεβάζουν μια εφαρμογή με επικίνδυνες απαιτήσεις και θανάσιμες συνέπειες.

Έρχεται στις 15 Φεβρουαρίου.

The Upshaws: Μέρος 3 

Υπόθεση: Παλεύοντας για την επιτυχία και επιβιώνοντας από κάθε αναποδιά, οι Άπσοου αντιμετωπίζουν μια σειρά από εμπόδια που δοκιμάζουν την ανθεκτικότητα και τις σχέσεις τους.

Έρχεται στις 16 Φεβρουαρίου.

Αδίστακτοι: Η Σειρά: Σεζόν 2

Υπόθεση: Ο Μεντί, η Λιάνα και ο Τόνι διαπιστώνουν ότι τα σχέδιά τους να φύγουν από το Βέλγιο ματαιώνονται από την εμφάνιση ενός νέου εχθρού, ο οποίος τους αναγκάζει να συμμαχήσουν με πρώην αντιπάλους.

Έρχεται στις 17 Φεβρουαρίου.

Το Κορίτσι και ο Κοσμοναύτης: Σεζόν 1 

Υπόθεση: Η επιστροφή ενός αστροναύτη μετά από 30 χρόνια αναζωπυρώνει έναν χαμένο έρωτα και κινητοποιεί το ενδιαφέρον μιας εταιρείας να μάθει γιατί ο αστροναύτης δεν γέρασε.

Έρχεται στις 17 Φεβρουαρίου.

Η Τριάδα: Σεζόν 1 

Υπόθεση: Μια αμείλικτη ντετέκτιβ μαθαίνει ότι έχει άλλα δύο πανομοιότυπα αδέλφια και ξεκινά ένα επικίνδυνο ταξίδι για να ανακαλύψει την αλήθεια για το παρελθόν της.

Έρχεται στις 22 Φεβρουαρίου.

Outer Banks: Σεζόν 3

Υπόθεση: Νέες περιπέτειες οδηγούν τα Ψάρια στην Καραϊβική και όχι μόνο, καθώς οι φίλοι γίνονται στόχος ενός επικίνδυνου αντιπάλου που ψάχνει μια θρυλική χαμένη πόλη.

Έρχεται στις 23 Φεβρουαρίου.

Από Ποιον Τρέχαμε να Ξεφύγουμε;: Σεζόν 1

Υπόθεση: Κρύβοντας ένα οδυνηρό παρελθόν, μια εξόριστη γυναίκα ζει μες στην ανωνυμία μαζί με την κόρη της, αλλάζοντας διαρκώς ξενοδοχεία και βλέποντας τους πάντες ως απειλή.

Έρχεται στις 24 Φεβρουαρίου.

 

Οι ταινίες που θα δούμε τον Φεβρουάριο του 2023


Infiesto

Υπόθεση: Αναστατωμένοι από τον κορωνοϊό, δύο ντετέκτιβ κυνηγούν με μανία τους υπεύθυνους μιας απαγωγής που, όπως φαίνεται, είναι μέρος ενός απειλητικού επαναλαμβανόμενου σχεδίου.

Έρχεται στις στις 3 Φεβρουαρίου.

True Spirit

Υπόθεση: Όταν η πεισματάρα νεαρή ιστιοπλόος Jessica Watson (Teagan Croft) αποφασίζει να γίνει το νεότερο άτομο που θα ταξιδέψει με ιστιοφόρο σε όλο τον κόσμο μόνο του, χωρίς να σταματήσει και χωρίς βοήθεια, πολλοί περίμεναν ότι θα αποτύχει. Χάρη στην υποστήριξη του προπονητή της στην ιστιοπλοΐα και μέντορά της, Ben Bryant (Cliff Curtis), και των γονιών της (τους υποδύονται ο Josh Lawson και η βραβευμένη με Όσκαρ Anna Paquin), η Jessica είναι αποφασισμένη να επιτύχει κάτι που φαινόταν αδύνατο, διασχίζοντας με το σκάφος της μερικά από τα πιο επικίνδυνα σημεία των ωκεανών του πλανήτη μέσα σε 210 ημέρες.

Έρχεται στις στις 3 Φεβρουαρίου.


Το Δεκαήμερο ενός Καλού Ανθρώπου

Υπόθεση: Ένας δικηγόρος που έγινε ιδιωτικός ντετέκτιβ αναλαμβάνει μια υπόθεση εξαφάνισης ατόμου και έρχεται αντιμέτωπος με μια απρόσμενη αναζήτηση που αλλάζει τη ζωή του.

Έρχεται στις στις 10 Φεβρουαρίου.

Your Place or Mine

Υπόθεση: Όταν η Ντέμπι κι ο Πίτερ, δύο τελείως διαφορετικοί φίλοι, αλλάζουν σπίτια για μια εβδομάδα, γεύεται ο ένας τη ζωή του άλλου και αυτό ίσως ανοίξει την πόρτα στον έρωτα.

Έρχεται στις στις 10 Φεβρουαρίου.

Αγάπη στο Τετράγωνο Ξανά

Υπόθεση: Η σχέση ενός διάσημου δημοσιογράφου και μιας προσγειωμένης δασκάλας διαταράσσεται, όταν μια δουλειά μπαίνει εμπόδιο στη νέα τους κοινή ζωή.

Έρχεται στις στις 13 Φεβρουαρίου.

Re/Member

Υπόθεση:  Εγκλωβισμένα σε μια φονική χρονική λούπα, 6 λυκειόπαιδα πρέπει να βρουν τα διάσπαρτα μέλη ενός άγνωστου θύματος για να λύσουν μια κατάρα και να συνεχίσουν τη ζωή τους.

Έρχεται στις στις 14 Φεβρουαρίου.

The Strays
Υπόθεση:  Η συνετή και προνομιούχα ζωή μιας μιγάδας αρχίζει να καταρρέει όταν δύο ξένοι εμφανίζονται στη γραφική της πόλη των προαστίων.

Έρχεται στις στις 22 Φεβρουαρίου.

We Have a Ghost

Υπόθεση: Αφού βρίσκει ένα φάντασμα με το όνομα Έρνεστ να στοιχειώνει το νέο της σπίτι, η οικογένεια του Κέβιν γίνεται μέσα σε μια νύχτα ανάρπαστη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Έρχεται στις στις 24 Φεβρουαρίου.

Τα ντοκιμαντέρ και τα ριάλιτι που θα δούμε τον Φεβρουάριο του 2023

Τα Εκατομμύρια του Γκάνθερ: Σειρά μίας σεζόν 

Υπόθεση: Ο σκύλος με το καταπίστευμα δεν είναι το πιο αλλόκοτο στοιχείο αυτής της ιστορίας. Ο φροντιστής του Γκάνθερ ζούσε επίσης στην πολυτέλεια και είχε φανατικούς ακόλουθους.

Έρχεται την 1η Φεβρουαρίου.

Μπιλ Ράσελ: Θρύλος 

Υπόθεση: Ο πολυνίκης πρωταθλητής του NBA και θρύλος των ατομικών δικαιωμάτων Μπιλ Ράσελ χτίζει μια απίθανη κληρονομιά εντός κι εκτός γηπέδων σ’ αυτό το βιογραφικό ντοκιμαντέρ.

Έρχεται στις 8 Φεβρουαρίου.

Perfect Match

Υπόθεση:  Τα ζευγάρια που αποδεικνύουν τη συμβατότητά τους αποκτούν τη δύναμη να ορίσουν ή να χωρίσουν άλλα ζευγάρια σε αυτόν τον στρατηγικό και σαγηνευτικό διαγωνισμό γνωριμιών. Πώς θα καταλήξει η αναμέτρηση αυτών των ριάλιτι σταρ στο απόλυτο παιχνίδι του έρωτα;

Έρχεται στις 14 Φεβρουαρίου.

Οι Γκόλφερ: Σεζόν 1

Υπόθεση: Αυτή η καθηλωτική σειρά ντοκιμαντέρ παρακολουθεί μια ετερόκλητη ομάδα επαγγελματιών γκόλφερ, εντός και εκτός γηπέδου, σε μια σκληρή αγωνιστική σεζόν.

Έρχεται στις 15 Φεβρουαρίου.

Διπλή Ανθρωποκτονία: Σκάνδαλο στη Νότια Καρολίνα: Σεζόν 1 

Υπόθεση: Σοκαριστικές τραγωδίες συγκλονίζουν μια δεμένη κοινότητα στη Νότια Καρολίνα και φέρνουν στο φως τα φρικιαστικά μυστικά της πιο ισχυρής οικογένειάς της.

Έρχεται στις 22 Φεβρουαρίου.

Formula 1: Οδηγός… Επιβίωσης: Σεζόν 5 

Υπόθεση: Οδηγοί, μάνατζερ και ιδιοκτήτες ομάδων ζουν τη ζωή στα άκρα, εντός και εκτός πίστας, σε κάθε σκληρή σεζόν αγώνων Φόρμουλα 1.

Έρχεται στις 24 Φεβρουαρίου.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;