Γιώργος Λιάνος: «Αυτή είναι μία συμφωνία που είχαν κάνει όλοι οι παίκτες με τον ίδιο τον Ατζούν»
Τι απάντησε ο Γιώργος Λιανός για τα "πυρά" του Αναγνωστόπουλου σύμφωνα με τα οποία «οι μπλε τρώνε».

Ο Γιώργος Λιανός βγήκε σε απευθείας σύνδεση από τον Άγιο Δομίνικο στο “Καλό Μεσημεράκι” του Νίκου Μουτσινά.

Ο παρουσιαστής του “Survivor All Star” απάντησε όλα τα ερωτήματα που απασχολούν ιδιαίτερα τους fans του reality επιβίωσης.

«Η Ελευθερία Ελευθερίου έχει να κάνει κάποιες συζητήσεις» δήλωσε για την είσοδο της τραγουδίστριας στο παιχνίδι αναφερόμενος στην πρώην σχέση της με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.

Για τα “πυρά” του Αναγνωστόπουλου σύμφωνα με τα οποία «οι μπλε τρώνε», ο Γιώργος Λιανός αρκέστηκε στο να πει: «Κάτι θα θα έχει δει αυτός. Όταν γυρίζεις ένα “Survivor” σε ένα πολιτισμένο μέρος πρέπει να το προφυλάξεις από χίλιες μπάντες για μη κλέψει κανείς κάτι».

Περνώντας στην αποβολή της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα εξαιτίας χρήσης κινητού, ο Γιώργος Λιανός ξεκαθάρισε: «Το ψάξαμε πολύ καλά, πρέπει να έχεις αποδείξεις για κάνεις κάτι τέτοιο, κανείς δεν θέλει να διώχνει παίκτες έχοντας την υποψία. Η αλήθεια είναι ότι βρήκαμε κάποια στιγμή. Αυτή είναι μία συμφωνία που είχαν κάνει με τον ίδιο τον Ατζούν όλοι οι παίκτες πριν φύγουν από την Αθήνα. Τους είχε πει “Παιδιά δεν θα επιτρέψουμε φέτος τέτοια πράγματα” και μάλιστα τους είχε πετάξει και το μπαλάκι ο Ατζούν. Τους είχε ρωτήσει “Αν βρεθεί κάποιος παίκτης που έχει χρησιμοποιήσει κινητό, προσπαθήσει με κάποιον τρόπο να επικοινωνήσει, ποια θέλετε να είναι η τιμωρία;”. Όλοι συμφώνησαν ότι η τιμωρία θα είναι η αποβολή. Από εκεί και πέρα ζητήσαμε χρόνο από τους παίκτες να εξακριβώσουμε τα στοιχεία και δυστυχώς βρέθηκαν στα χέρια μας στοιχεία».

Και πρόσθεσε: «Με τα κορίτσια δεν πρόλαβα να μιλήσω, το πρωτόκολλο δεν επιτρέπει συνεννοήσεις και επικοινωνίες. Για όλη την κίνηση έπρεπε να ενημερωθεί και ο Ατζούν, να δει τα στοιχεία, να τα εκτιμήσει και να πάρει μία απόφαση γιατί αυτός είχε κάνει το deal με τα κορίτσια».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;