Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Tι απάντησε για το unfollow της Δαλάκα
Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησε για την πορεία του αγαπημένου της στο παιχνίδι και σχολίασε το unfollow που της έκανε η Κατερίνα Δαλάκα.

Η Κατερίνα Δαλάκα αποτελεί παρελθόν από το Survivor All Star μετά την αποβολή της και τις κατηγορίες του Νίκου Μπάρτζη ότι έκανε χρήση κινητού τηλεφώνου.

Αφότου έφυγε από το ριάλιτι επιβίωσης και πήρε το κινητό της στα χέρια της, η αθλήτρια του στίβου έκανε unfollow την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Η νικήτρια του Survivor 2019 ακολουθούσε μέχρι πρότινος τη σύντροφο του Στάθη Σχίζα αλλά όχι πια.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για την πορεία του αγαπημένου της στο παιχνίδι και σχολίασε το unfollow που της έκανε η Κατερίνα Δαλάκα στο Instagram.

«Είναι πολύ καλός, τα πηγαίνει εξαιρετικά και νομίζω βγαίνει και πρώτος στα στατιστικά που είναι πολύ σημαντικό και χαίρομαι για την πορεία του», ανέφερε για τον Στάθη Σχίζα.

Απαντώντας σε ερώτηση για το unfollow της Κατερίνας Δαλάκα, είπε: «Παιδιά εγώ δεν είχα ιδέα αν ακολουθούμε η μία την άλλη, γενικά δεν ασχολούμαι καθόλου με αυτό το κομμάτι των follow – unfollow. Το έμαθα από την τηλεόραση».

Παράλληλα, σημείωσε: «Δεν μπορώ να καταλάβω ο καθένας τι έχει στο μυαλό του και τι φαντάζεται. Είμαι με τον Στάθη και είμαι ένα άλλο κομμάτι. Δεν σημαίνει πως αν έχει γίνει κάτι μεταξύ τους,  δεν σημαίνει πως εγώ έχω κάποια ευθύνη ότι ανακατεύομαι σ’ αυτά».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
15 Μαϊ. 2024
Ολυ
FT
2 - 0
ΑΕΚ
15 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
FT
4 - 1
Παν
15 Μαϊ. 2024
ΠΕΡ
ΤΕΛ
79 - 63
ΚΟΛ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;