Champions League: Κλαμπ Μπριζ - Μπενφίκα - Οι
Champions League: Κλαμπ Μπριζ - Μπενφίκα. Όλες οι πληροφορίες των δυο ομάδων για το αποψινό ματς, η ώρα έναρξης του παιχνιδιού και πού μπορείτε το δείτε.

Το Champions League  είναι και πάλι εδώ με τη φάση των «16» να μονοπωλεί το ενδιαφέρον για τους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους.

Τα πρώτα ματς για τη φάση των “16” έγιναν χθες, με την Μπάγερν Μονάχου να κερδίζει με 1-0 στο Παρίσι την Παρί Σεν Ζερμέν και τη Μίλαν να επικρατεί στο Σαν Σίρο της Τότεναμ με ίδιο σκορ.

Η δράση συνεχίζεται σήμερα με τα παιχνίδια Ντόρτμουντ -Τσέλσι, Κλαμπ Μπριζ-Μπενφίκα.

Στο Στάδιο Γιαν Μπρέιντελ η Κλαμπ Μπριζ φιλοξενεί την Μπενφίκα για το πρώτο ματς του ζευγαριού στα νοκ άουτ. Οι Βέλγοι αποτελούν την ευχάριστη έκπληξη της διοργάνωσης, καθώς ξεκίνησαν θριαμβευτικά την πορεία τους στον όμιλό τους και τελικά προκρίθηκαν ως δεύτεροι, πίσω από μια άλλη πορτογαλική ομάδα, την Πόρτο, ενώ άφησαν εκτός συνέχειας την Ατλέτικο Μαδρίτης και την Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Η Μπριζ προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στους 16 του Champions League, αλλά μετά τη διακοπή του Μουντιάλ έπαθε “καθίζηση” και έχασε έδαφος στο βελγικό πρωτάθλημα.

Έκτοτε έχει σημειώσει μόνο μία νίκη, έχει αποκλειστεί στο κύπελλο Βελγίου, ενώ στο πρωτάθλημα παλεύει να μείνει στην 4η θέση (-20 από την κορυφή) και προέρχεται από πέντε σερί ισοπαλίες. Υπάρχει και νέος προπονητής, ο Βρετανός Σκοτ Πάρκερ, που όμως έχει μία νίκη σε εφτά ματς στο ξεκίνημά του.

Οι Μπουτσάναν, Όλσεν και Γιουτλά δίνονται ως αμφίβολοι.

Στο στρατόπεδο των “Λουζιτανών” τα πράγματα είναι πάνω κάτω τα ίδια, με αρκετά “σκαμπανεβάσματα”. Η ομάδα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου τερμάτισε πρώτη στον όμιλό της, αφήνοντας πίσω της την Παρί Σεν Ζερμέν, τη Γιουβέντους και τη Μακάμπι Χάιφα.

Δεν αγωνίστηκε το Σαββατοκύριακο στο πορτογαλικό πρωτάθλημα ώστε να μπορέσει να προετοιμαστεί καλύτερα για τον αγώνα με την Μπριζ. Το παιχνίδι της 20ής αγωνιστικής με την Πάσος το είχε δώσει νωρίτερα (26/1). Η τελευταία αγωνιστική υποχρέωσή της ήταν την περασμένη Πέμπτη.

Έχασε 5-3 στα πέναλτι (1-1 κανονική διάρκεια και παράταση) από την Μπράγκα και έμεινε εκτός συνέχειας του πορτογαλικού Κυπέλλου.
Το Κύπελλο ήταν ο δεύτερος στόχος που χάνεται για την Μπενφίκα έπειτα από το Λιγκ Καπ.

Στο εγχώριο πρωτάθλημα βρίσκεται στην κορυφή με +5 από την Πόρτο, όμως τώρα προέρχεται από αποκλεισμό στο κύπελλο. Εμεινε στη Λισαβόνα μόνο ο τραυματίας Ρίστιτς. Στην αποστολή και οι νεοαποκτηθέντες Σέλντερουπ (αρ. εξτρέμ), Τένγκστεντ (φορ) και Γκουέντες (μεσοεπιθετικός). Δεν αντιμετωπίζει περαιτέρω αγωνιστικά προβλήματα ο Ρότζερ Σμιντ.

Η σέντρα της αναμέτρησης είναι προγραμματισμένη για τις 22:00 και το παιχνίδι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το COSMOTE Sport 3.

Δείτε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;