Champions League: Ντόρτμουντ και Τσέλσι για το πρώτο βήμα στη Βεστφαλία (vid)
Champions League: Σε αντίθετες τροχιές στα πρωταθλήματά τους, κίτρινοι και μπλε αναζητούν τη νίκη απόψε για τα νοκ αουτ της διοργάνωσης. Η ώρα σέντρας και τα πού μπορείτε δείτε το ματς.

Η επιστροφή του Champions League είναι γεγονός με τη φάση των «16» να μονοπωλεί το ενδιαφέρον για τους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους.

Τα πρώτα ματς της κορυφαίας, ευρωπαϊκής, διασυλλογικής διοργάνωσης για το 2023 έγιναν χθες, με την Μπάγερν Μονάχου να κερδίζει με 1-0 στο Παρίσι την Παρί Σεν Ζερμέν και τη Μίλαν να επικρατεί στο Σαν Σίρο της Τότεναμ με ίδιο σκορ.

Η δράση συνεχίζεται σήμερα με τα παιχνίδια Ντόρτμουντ -Τσέλσι, Κλαμπ Μπριζ-Μπενφίκα.

Οι κίτρινοι τα πηγαίνουν περίφημα στην Bundesliga, όντας μόλις 3 βαθμούς πίσω από την Μπάγερν Μονάχου και 2 από την Ουνιόν.

Οι Βεστφαλοί θα έχουν όλα τα “όπλα” στη “φαρέτρα”, εκτός του Γιουσουφά Μουκοκό που υπέστη σοβαρή ζημιά και θα μείνει εκτός για 1.5 μήνα.

Στον αντίποδα οι μπλε αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα και δεν τα πάει καλά στην Premier League, αφού βρίσκεται σε μέτριες πτήσεις και αναζητά “αποκούμπι” στο Champions League. Είναι στο -10 από την πρώτη τετράδα  και γενικά στην 9η θέση του αγγλικού πρωταθλήματος.

Ο Γκρέιχαμ Πότερ έχει να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα τραυματισμού, ενώ εκτός έχουν μείνει αρκετοί ποδοσφαιριστές, μιας και έμειναν εκτός λίστας λόγω των πολλών λύσεων. Εντσο Φερνάντες -Mούντρικ -Λόφτους Τσικ-Μάουντ-Ζοάο Φέλιξ και Χάβερτζ θα είναι δυνατές παρουσίες στην επιθετική γραμμή. Εκτός, σίγουρα, οι Καντέ- Μπρόγια- Μεντί  και Πούλισιτς.

Οι Γερμανοί πήραν την πρόκριση ως δεύτεροι από τον όμιλό τους, έχοντας ως αντιπάλους τη Μάντσεστερ Σίτι, τη Σεβίλλη και την Κοπεγχάγη.

Από την άλλη, οι «Μπλε» κατέκτησαν την πρώτη θέση στους ομίλους, αφήνοντας πίσω τη Μίλαν, τη Σάλτσμπουργκ και τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Σέντρα στις 22:00. Η αναμέτρηση των δύο ομάδων θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Mega αλλά και την Cosmote και συγκεκριμένα το Cosmote Sport 2HD.

Δείτε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;