Μέγκαν Φοξ: Η αποστομωτική απάντηση σε χρήστη των social media για το αν την απάτησε ο σύντροφός της
Τις φήμες περί χωρισμού με τον σύντροφό της Μασίν Γκαν Κέλι θέλησε να τελειώσει η Μέγκαν Φοξ.

Τις φήμες περί χωρισμού με τον σύντροφό της Μασίν Γκαν Κέλι θέλησε να τελειώσει η Μέγκαν Φοξ, την ίδια στιγμή που όχι μόνο οι κοινές φωτογραφίες με τον γνωστό ράπερ αλλά και ολόκληρος ο λογαριασμός της στο Instagram παραμένει άφαντος.

Μετά τη διαγραφή των φωτογραφιών με τον σύντροφό της, που έκανε τους θαυμαστές να πιστέψουν ότι είχαν χωρίσει και την επιλογή της να συνοδεύσει μία σειρά από καυτές φωτογραφίες με τους στίχους τραγουδιού της Beyoncé, που μιλά για την απιστία, η Μέγκαν Φοξ απάντησε στις φήμες όπως μόνο εκείνη ξέρει.

Συγκεκριμένα, απαντώντας στο σχόλιο χρήση του διαδικτύου που υποστήριξε πως ο ράπερ συνευρέθηκε ερωτικά με τη Sophie, η ηθοποιός απάντησε πως ενδεχομένως εκείνη να έκανε κάτι ερωτικό μαζί της, συνοδεύοντας το σχόλιο με ένα αυτοκόλλητο “φωτιά”.

Ο λόγος για τη Sophie Lloyd, την κιθαρίστα του Μασίν Γκαν Κέλι, για την οποία δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι ο ίδιος, πόσω μάλλον η Μέγκαν Φοξ να είχαν οτιδήποτε άλλο εκτός από επαγγελματική σχέση μαζί της.

Μετά την απάντηση που άναψε φωτιές στο διαδίκτυο, η Μέγκαν Φοξ αποφάσισε να καταργήσει τον προσωπικό της λογαριασμό της στο Instagram, που παραμένει μέχρι αυτή τη στιγμή “μαύρο”, ενώ ούτε ο Μασίν Γκαν Κέλι, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Colson Baker, δεν έχει ακόμη μιλήσει για τις φήμες χωρισμού.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;