Μέγκαν Φοξ: «Φουντώνουν» οι φήμες για χωρισμό με τον Machine Gun Kelly
Μέγκαν Φοξ: Η αινιγματική ανάρτησή της που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο χωρισμού με τον MGK.

Τις τελευταίες ώρες οι φήμες που θέλουν τη Μέγκαν Φοξ να έχει χωρίσει με τον αρραβωνιαστικό της, Machine Gun Kellyκάνουν το «γύρο του διαδικτύου». Οι φήμες άρχισαν να «φουντώνουν», όταν η Μέγκαν Φοξ έκανε μία χαρακτηριστική ανάρτηση στο Instagram αφήνοντας έντονους υπαινιγμούς για το ενδεχόμενο ενός χωρισμού από τον MGK.

Συγκεκριμένα, η Μέγκαν Φοξ ανέβασε μία σειρά από φωτογραφίες της όπως και ένα βίντεο από έναν φάκελο που καίγεται, τον οποίο συνόδευσε με στίχους από το άλμπουμ της Beyoncé του 2016 «Lemonade», όπου αναφέρει συγκεκριμένα «μπορείς να γευτείς την ανεντιμότητα / είναι στην αναπνοή σου». Μάλιστα, οι συγκεκριμένοι στίχοι είναι από το κομμάτι της Beyonce του 2016, το «Pray You Catch Me», και αναφέρεται στη δική της σχέση με τον σύζυγό της Jay Z.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mr. Pink (@machinegunkelly)

Βέβαια, οι φανς ήδη έχουν αρχίσει να κατηγορούν τον MGK ότι απάτησε την αρραβωνιαστικιά του Μέγκαν Φοξ με την κιθαρίστριά του Σόφι Λόιντ. Ωστόσο, κανένας δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τον χωρισμό, ενώ το σχόλιο της Μέγκαν Φοξ στο Instagram, λίγο πριν το σβήσει «φούντωσε» περισσότερο τις φήμες περί χωρισμού.

Συγκεκριμένα, κάτω από τη φωτογραφία της όπου είχε γράψει τους στίχους από το προαναφερθέν τραγούδι της Beyonce, ένα φαν αναρωτήθηκε αν ο MGK  «τα έφτιαξε με τη Σόφι», αναφερόμενος προφανώς στη μουσικό του συγκροτήματός του. Τότε, η Μέγκαν Φοξ έδωσε μία αινιγματική απάντηση απαντώντας: «Ίσως εγώ να τα έφτιαξα με τη Σόφι». Μάλιστα στο σχόλιο πρόσθεσε και ένα emoji φλόγας.

Διαβάστε ακόμη:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;