My Style Rocks: Η Όλγα νικήτρια της εβδομάδας - Ποια αποχώρησε από το διαγωνισμό
My Style Rocks: Το gala με θέμα το γάμο ολοκληρώθηκε - Ποια παίκτρια «σώθηκε» από τους κριτές και δεν αποχώρησε από το διαγωνισμό

Σήμερα Τετάρτη (8/2) είδαμε ακόμη ένα gala στο My Style Rocks με το θέμα να «επιτάσσει» στα κορίτσια να ντυθούν νύφες. Συγκεκριμένα, το θέμα του σημερινού gala ήταν ο γάμος, με αποτέλεσμα η κάθε διαγωνιζόμενη να φορέσει το δικό της νυφικό και να «στήσει» το δικό της γαμήλιο concept.

Όσον αφορά την παίκτρια που κέρδισε, αυτή ήταν η Όλγα. Έτσι, η Όλγα αναδείχθηκε η παίκτρια με την υψηλότερη βαθμολογία για αυτή την εβδομάδα και κέρδισε 2.000 ευρώ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη My Style Rocks Greece (@grmystylerocks)

Μόλις ολοκληρώθηκαν οι εμφανίσεις των fashionistas έφτασε η ώρα της «κρίσης». Η Νικολέττα και η Χριστιάνα ήταν υποψήφιες που δεν εντυπωσίασαν την κριτική επιτροπή, με τις στιλιστικές τους επιλογές να προβληματίζουν έντονα τους κριτές που απογοητεύτηκαν.

Η Νικολέτα κι η Χριστιάνα ήταν οι δύο παίκτριες με τις χαμηλότερες επιδόσεις και οι κριτές αποφάσισαν ότι η Νικολέτα είναι αυτή που πρέπει να αποχωρήσει. Ο Δημήτρης Σκουλός προβληματίστηκε με την Χριστιάνα, καθώς της είπε ότι δεν γνωρίζει αν πρέπει να παραμείνει και να έχει μια δεύτερη ευκαιρία. Ωστόσο, στο τέλος επέλεξε να τη σώσει και η Νικολέττα ήταν αυτή που αποχώρησε.

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;