My Style Rocks - Emilia: Δάκρυσε στο πλατό - «Για μένα ο γάμος είναι ό,τι πιο ιερό υπάρχει»
Η Emilia Vodos συγκινήθηκε στο σημερινό gala του «My Style Rocks».

Σήμερα Τετάρτη (8/2) είδαμε ακόμη ένα γκαλά στο My Style Rocks, το θέμα του οποίου ήταν ο γάμος. Έτσι, οι παίκτριες του διαγωνισμού τα «έδωσαν όλα για όλα», προκειμένου να ξεχωρίσουν με το στιλ τους και να παραμείνουν στο διαγωνισμό.

Μία από τις παίκτριες που έχει ξεχωρίσει τόσο για το στιλ όσο και για την «πλούσια» ιδιοσυγκρασία της είναι η Emilia Vodos, η οποία φάνηκς πως πήρε πιο σοβαρά το θέμα του γκαλά και συγκινήθηκε στο πλατό.

Συγκεκριμένα, όσο περπατούσε στο πλατό, για να βρεθεί μπροστά στην Κατερίνα Καραβάτου και να ακούσει τα σχόλια που θα της κάνουν οι συμπαίκτριές της, η παίκτρια συγκινήθηκε και βούρκωσε.

«Εγώ συγκινούμαι με αυτά, εγώ αυτά δεν τα μπορώ καθόλου», είπε αρχικά, βουρκωμένη.

«Σκεφτόσουν τον μπαμπά να σε συνοδεύει, είδα τι έπαθες» τη ρώτησε η Κατερίνα Καραβάτου με την παίκτρια να δακρύζει περισσότερο μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της και να της λέει: «Θα σε σκοτώσω εσένα ε».

«Εγώ έχω ένα θέμα με αυτά. Ο μπαμπάς μία που με είδε έτσι και μία που δεν θα με ξαναδεί. Δεν το έχω στα σχέδιά μου, αλλά σίγουρα όχι στο άμεσο μέλλον», ανέφερε η Emilia για να συμπληρώσει στη συνέχεια τα εξής:

 «Την έχω κάνει πολλές φορές αυτή τη σκέψη και για μένα ο γάμος είναι ό,τι πιο ιερό υπάρχει βασικά».

Τέλος, αποκάλυψε το concept που δημιύργησε για τις ανάγκες του γκαλά, ενώ ανέφερε πού θα ήθελε να γίνει ο γάμος της.

«Παντρεύομαι στο Μόντε Κάρλο στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Νικόλαου με τον αγαπημένο μου, μιας και είναι ο αγαπημένος μας προορισμός. Και στη ζωή μου εκεί θα παντρευόμουν ή σε κάποιο άλλο μέρος στην Ιταλία», δήλωσε.

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
10 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΡΟΜ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;