Νίκος Αποστολόπουλος: Τα καυστικά σχόλια για GNTM, «My Style Rocks» και την ελληνική showbiz
Ο Νίκος Αποστολόπουλος «ρίχνει» τα βέλη του στην ελληνική showbiz και τις εκπομπές μόδας της τηλεόρασης.

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε συνέντευξη την εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Βασιλική Μπασιούρη. Ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε κι έριξε τα βέλη του σε όλη την ελληνική showbiz, καθώς και στις εκπομπές μόδας.

Αρχικά, ο γνωστός σχεδιαστής είπε για την ελληνική showbiz:

«Η showbiz στην Ελλάδα είναι στα πατώματα, είναι κάτι ασήμαντοι άνθρωποι, στους οποίους δίνουνε λόγο τα κανάλια να υπάρχουν. Όλοι είναι υπερεκτιμημένοι στην showbiz»

Στη συνέχεια, μίλησε και για το «My Style Rocks». Ο Νίκος Αποστολόπουλος ήταν ιδιαίτερα καυστικός στα λόγια του και είπε:

«Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου από Βατερλώ σε Βατερλώ πάει. Στη θέση της παρουσιάστριας έπρεπε να είναι η Χριστοπούλου, ή ας έβαζαν την Ζενεβιέβ, ή κάποια από αυτές τις στρίγγλες. Ο Κουδουνάρης κάτι πρέπει να κάνει για να προβληθεί, για να είναι γνωστός. Κανείς δεν τον ξέρει στην Ελλάδα. Είναι δυνατόν σε αυτή την εκπομπή να βάλουν παρουσιάστρια την Κατερίνα Καραβάτου;»

Επίσης, αναφέρθηκε και στο GNTM. Για το ριάλιτι μόδας, ο Νίκος Αποστολόπουλος είπε:

«Στο GNTM δεν τους φτάνει η αποτυχία η φετινή θέλουν και του χρόνου… Η Βίκυ Καγιά έχει γίνει υστερική, ουρλιάζει χωρίς λόγο. Ο Γιώργος Καράβας είναι διακοσμητικό στοιχείο. Που πας καραβάκι με τέτοιο καιρό; Ο Αλέξης Παππάς έχει πολλή έπαρση. Ο Σάκης Τανιμανίδης πια δεν κάνει να παρουσιάζει τίποτα. Ο Γιώργος Λιανός είναι μια χαρά»

 

 

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;