Madonna: Η απάντηση σε όσους κατέκριναν την εμφάνισή της στα βραβεία Grammy - «Ηλικιακός ρατσισμός & μισογυνισμός»
Η Madonna απαντάει σε όσους την κατακρίνουν για την εμφάνισή της στα βραβεία Grammy 2023.

Η εμφάνιση της Madonna στα βραβεία Grammy 2023 προκάλεσε ποικίλα σχόλια, με πολλούς (ακόμα και φανς της «βασίλισσα της ποπ») να κάνουν λόγο για παραμόρφωση του προσώπου της.

Η pop σταρ που δέχθηκε, για ακόμα φορά, κακεντρεχή σχόλια για την εμφάνισή της. Η ίδια απάντησε μέσω βίντεο, μιλώντας για ηλικιακό ρατσισμό και μισογυνισμό. Στο βίντεο, που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της ακόλουθους, η Madonna βρίσκεται δίπλα σε αστέρες, όπως το Sam Smith και η Cardi B, ενώ στρέφεται κατά των φωτογράφων και όσους επικεντρώθηκαν στην εμφάνισή της και όχι στα όσα είπε.

Η Madonna χαρακτήρισε «τιμή» να παρουσιάσει την Kim Petras, την πρώτη τρανς μουσικό που κατέκτησε Grammy, καθώς και το Sam Smith, που έγινε το πρώτο non binary άτομο που κέρδισε στην κατηγορία Καλύτερη συνεργασία Pop Duo/Group, στη σκηνή της μουσικής τελετής. Όπως είπε, επέλεξε να παρουσιάσει την Petras, αντί το πολυπόθητο βραβείο για το άλμπουμ της χρονιάς, καθώς θεώρησε ότι ήταν πιο σημαντική και ταίριαζε σε εκείνη.

Η γνωστή τραγουδίστρια ενοχλήθηκε ιδιαίτερα από το γεγονός ότι το κοινό αγνόησε τα λεγόμενά της και στάθηκε στην εμφάνισή της. Όπως σχολίασε η ίδια:

«Πολλοί άνθρωποι επέλεξαν να μιλήσουν μόνο για τις κοντινές φωτογραφίες μου που τραβήχτηκαν με μια κάμερα με μακρύ φακό που θα παραμόρφωνε το πρόσωπο οποιουδήποτε.

Για άλλη μια φορά βρέθηκα στη σκιά του ηλικιακού ρατσισμού και μισογυνισμού που διαπερνά τον κόσμο στον οποίο ζούμε»

Η Madonna παραπονέθηκε, επίσης, πως ζει σε έναν:

«Κόσμο που αρνείται να υμνήσει τις γυναίκες που ξεπερνούν την ηλικία των 45 ετών»

Η «βασίλισσα της ποπ» συνέχισε, δηλώνοντας ότι δεν πρόκειται να αρχίσει να απολογείται για τις επιλογές της ούτε για τον τρόπο που ντύνεται.

Η ίδια είπε καταλήγοντας:

«Ανυπομονώ για πολλά ακόμη χρόνια ανατρεπτικής στάσης -που σπρώχνει τα όρια- που αντιστέκεται στην πατριαρχία -και κυρίως που απολαμβάνω τη ζωή μου.

Υποκλιθείτε σκύλες!»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna)

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;