Έλενα Γαλύφα: «Στο εξωτερικό είναι πολύ διαφορετικό - Όλα δομούνται γύρω από τους influencers»
Η Έλενα Γαλύφα μίλησε για την απόφασή της να αφήσει τη δουλειά της στο Δημόσιο και να γίνει influencer.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» βρέθηκε σήμερα Τετάρτη (8/2) η Έλενα Γαλύφα και μίλησε μεταξύ άλλων για τους γονείς της που δεν ήθελαν να αφήσει τη θέση που είχε στο δημόσιο και να ασχοληθεί με τη μόδα.

Η γνωστή fashion blogger μίλησε στη Μπέττυ Μαγγίρα και τον Δημήτρη Μακαλιά και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφασή της να αφήσει τη δουλειά της στο Δημόσιο, για να ασχοληθεί με το κομμάτι της μόδας και του Instagram.

«Ήταν πολύ μεγάλη απόφαση και ρίσκο αλλά το έκανα χωρίς δεύτερη σκέψη. 2-3 μήνες πριν υπογράψω την παραίτησή μου στο Δημόσιο, το έκανα παράλληλα. Εγώ δεν είχα το οικονομικό background όπως άλλες κοπέλες, οπότε έπρεπε αυτά που έβγαζα να τα επενδύσω σε αυτό που ήθελα να κάνω», δήλωσε η Έλενα Γαλύφα και πρόσθεσε στη συνέχεια:

«Αυτό μου συνέβη από τους πρώτους δύο μήνες. Οπότε λέω: συγγνώμη, αυτό έχει λεφτά; Τώρα θα σου δείξω εγώ. Όταν είπα στους γονείς μου ότι θα παραιτηθώ από το Δημόσιο, γιατί θα κάνω αυτό ήταν λες και τους είπα ότι θα κάνω αλλαγή φύλου».

Όταν η Μπέττυ Μαγγίρα τη ρώτησε πόσο καιρό της πήρε, ώστε να βγάλει αρκετά χρήματα για να ζει άνετα από το fashion blogging η Έλενα Γαλύφα απάντησε:

«Στους πρώτους δύο μήνες, πληρώθηκα κανονικά, οπότε αυτό το δούλεψα και είπα ότι έχει ζουμί. Για να ισοβαθμήσω τον μισθό που έπαιρνα πριν, μου βγήκε στα πρώτα 3-4 post. Από ‘κει και μετά είναι profit».

«Έχει αλλάξει τόσο πολύ η εποχή. Στην Ελλάδα, όταν λες ότι είσαι influencer, σε κοιτάνε λίγο: ααα influencer ε; Ενώ στο εξωτερικό είναι πολύ διαφορετικό. Όλα δομούνται γύρω από τους influencers και μετά είναι οι celebrities. Έχει αλλάξει η ροή της πληροφορίας», τόνισε η Έλενα Γαλύφα.

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
14'
1 - 0
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
14'
0 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;