Ελένη Φουρέιρα: Ο γυναικολόγος της μιλάει για τον τοκετό της τραγουδίστριας
Η Ελένη Φουρέιρα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και ο γυναικολόγος της μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» για τον τοκετό.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Ελένη Φουρέιρα καθώς το απόγευμα της Τρίτης (7/2) έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον Αλμπέρτο Μποτία. Η λαμπερή pop σταρ έγινε για πρώτη φορά μητέρα.

Το πρωί της Τετάρτης, ο γυναικολόγος της Ελένης Φουρέιρα, Κυριάκος Μπαρμπαγιάννης – Μητσάκος μίλησε στο «Happy Day» και τόνισε πως η τραγουδίστρια μπήκε στο μαιευτήριο στις 6:00 το πρωί και γέννησε με φυσιολογικό τοκετό στις 15:20. Ο γυναικολόγος της τραγουδίστριας σημείωσε πως:

«Γέννησε 15:20 το μεσημέρι. Η Ελένη Φουρέιρα ήταν συνεργάσιμη καθ’ όλη τη διάρκεια του τοκετού. Ήταν πολύ καλή, είχε οδύνες κανονικά και κάναμε μια πολύ φυσιολογική γέννα. Γεννήθηκε ένα παιδάκι γύρω στα 2.900 γραμμάρια, υγιέστατο και πανέμορφο. Ζουν στιγμές πρωτόγνωρες με πολλή συγκίνηση, χαρά, ευτυχία όπως όλες οι μανούλες του κόσμου. Όταν γίνεσαι πρώτη φορά μαμά είναι πιο συγκινητικό το συναίσθημα» 

Ο γιατρός της Ελένης Φουρέιρα δήλωσε ακόμα στην εκπομπή:

«Μοιάζει στην Ελένη αλλά το μουτράκι είναι Μποτία! Είναι ψυχικά πολύ δυνατή γυναίκα. Δεν τα παράτησε στιγμή. Είναι παράδειγμα και για τις υπόλοιπες γυναίκες που αντιμετωπίζουν προβλήματα. Είναι εξαιρετική. Ένας άνθρωπος που περνάει τα προβλήματα με πειθαρχία, ακούει τους γιατρούς, συνεργάζεται άψογα και είναι πολύ καλή. Θα πάρει εξιτήριο σε δυο μέρες. Είναι συνέχεια με τον γιο της» 

 

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
10 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΡΟΜ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;