Ίγκι Αζαλέα: Έβγαλε 500.000 δολάρια το πρώτο 24ωρο στο OnlyFans
Η ράπερ Ίγκι Αζαλέα φέρεται να συγκέντρωσε το ποσό των 500.000 δολαρίων μετά την πρώτη της μέρα στο OnlyFans.

Η ράπερ Ίγκι Αζαλέα φέρεται να συγκέντρωσε το ποσό των 500.000 δολαρίων μετά την πρώτη της μέρα στο OnlyFans, όπως αναφέρει η αυστραλιανή ιστοσελίδα «Perth Now».

Η συνεργασία «Hotter Than Hell X OnlyFans» περιλαμβάνει και το τέταρτο ολοκληρωμένο άλμπουμ της καλλιτέχνιδας με καταγωγή από την Αυστραλία, το οποίο είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι. Οι συνδρομές στο OnlyFans  (onlyfans.com/iggyazalea) θα κοστίζουν 25 δολάρια τον μήνα. Οι συνδρομητές θα έχουν πρόσβαση σε πρώτη φάση στο περιεχόμενο του «Hotter Than Hell», το οποίο θα ολοκληρωθεί τον Δεκέμβριο του 2023 με την κυκλοφορία ενός πολυτελούς φωτογραφικού λευκώματος που θα είναι διαθέσιμο για αγορά ξεχωριστά.

Σε δήλωσή της, ανέφερε ότι η συνεργασία με το OnlyFans της επιτρέπει να αποφύγει τη «συντριπτική και δημιουργικά περιοριστική λογοκρισία» που υπάρχει σε άλλες ψηφιακές πλατφόρμες. «Ομολογουμένως, δεν ήξερα ποτέ ότι το OnlyFans ήταν ένα μέρος όπου μπορούσα να είμαι δημιουργική, οπότε δεν περίμενα να συνεργαστώ μαζί τους στο μεγαλύτερο πρότζεκτ μου μέχρι σήμερα», σχολίασε.

«Μόλις κοίταξα πέρα από τις επιφανειακές συζητήσεις για το τι σημαίνει να έχεις OnlyFans, συνειδητοποίησα ότι ήταν η τέλεια πλατφόρμα για να ξεκινήσω ένα concept πολυμέσων», πρόσθεσε.

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
  
 2