Μάργκοτ Ρόμπι: Οι «spicy» αποκαλύψεις για την ερωτική σκηνή με τον Λεονάρντο ντι Κάπριο
Η Μάργκοτ Ρόμπι μίλησε για τα παρασκήνια των γυμνών σκηνών με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο στην ταινία «The Wolf of Wall Street».

Η Μάργκοτ Ρόμπι μίλησε για άγνωστες ιστορίες από τα παρασκήνια των γυμνών σκηνών με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο στην ταινία «The Wolf of Wall Street».

Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε ότι για τις ανάγκες της ταινίας υπήρχε ένα ολόκληρο δωμάτιο «merkin», δηλαδή ένα δωμάτιο γεμάτο με περούκες γεννητικών οργάνων.

Η πρωταγωνίστρια δήλωσε ότι αισθανόταν άνετα να γυρίσει μια “σκηνή ακολασίας σε πάρτι” για τη νέα της ταινία «Babylon», καθώς ήταν εξοικειωμένη με τις γυμνές σκηνές από την ταινία με τον Ντι Κάπριο.

«Αποστασιοποιείσαι πολύ γρήγορα. Μου φάνηκε σαν μια ολόκληρη ζωή, αλλά και σαν μια μακρινή θολή ανάμνηση», δήλωσε στο podcast «Fitzy and Wippa».

Η αποκάλυψη από την Μάργκοτ Ρόμπι έγινε όταν ρωτήθηκε για το αν είναι δύσκολο να γυρίσουν ηθοποιοί γυμνές σκηνές και τότε η ίδια ανέφερε ότι το τμήμα κοστουμιών είχε πάντα ένα εφεδρικό σχέδιο.

«Έχουν πράγματα τα οποία είναι σαν περούκες για τα γεννητικά όργανα. Θυμάμαι ότι για τη συγκεκριμένη ταινία, υπήρχε ένα ολόκληρο δωμάτιο με merkin», είπε.

«Υποθέτω ότι ο κόσμος πήγαινε και διάλεγε ένα. Ήταν συναρπαστικό».

 

Just for your info, το Merkin είναι μια περούκα που τοποθετείται στην ηβική περιοχή. Χρησιμοποιούνται ως αξεσουάρ, ενώ είναι πολύ δημοφιλή η χρήση τους σε ερωτικές ταινίες, τόσο από άνδρες όσο και από γυναίκες.

Σε ορισμένες κινηματογραφικές ταινίες, τα merkins μπορούν να χρησιμοποιηθούν από ηθοποιούς για να αποφευχθεί η έκθεση των γεννητικών οργάνων κατά τη διάρκεια γυμνών ή ημίγυμνων σκηνών.

Ορισμένοι ηθοποιοί μάλιστα, απαιτούν να είναι ξεκάθαρο πως θα χρησιμοποιηθούν τα αντικείμενα στις ερωτικές σκηνές, με κάποιους να το θέτουν ως όρο στα συμβόλαιά τους.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μηχανικοί

Πλήρης Απασχόληση

10-05-2024

Μαρούσι

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;