Κώστας Αναγνωστόπουλος: Η περιπαικτική ανάρτησή του για το Survivor All Star
Ο Κώστας Αναγνωστόπολους, μετά την αποχώρησή του από το Survivor All Star, έκανε μία ανάρτηση όλο νόημα για το ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Κώστας Αναγνωστόπολους, μετά την αποχώρησή του από το Survivor All Star, έκανε μία ανάρτηση όλο νόημα και με βέλη προς όλες τις κατευθύνσεις μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο γνωστός ως «Μισθοφόρος» ήταν ο παίκτης που αποχώρησε, τελικά, από το Survivor All Star το βράδυ της Πέμπτης, καθώς το κοινό του έδειξε την πόρτα της εξόδου μέσα από την ψηφοφορία. Ο ίδιος είχε αρνηθεί να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος και αποχώρησε από το Συμβούλιο του Νησιού χωρίς να χαιρετήσει κανέναν συμπαίκτη του.

Ο παίκτης της Μπλε ομάδα, όταν ρωτήθηκε από τον Γιώργο Λιανό για τα συναισθήματά του που αποχωρεί από το Survivor, είχε δηλώσει:

«Δεν θέλω να πω κάτι. Θέλω να πάρω τη δάδα μου και να φύγω» 

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος έκανε την πρώτη του δημοσίευση στο Instagram το βράδυ της Παρασκευής. Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ ανάρτησε μέσα από στόρι μία φωτογραφία από το γνωστό τσίρκο Medrano και έβαλε το tag «Δομινικανή Δημοκρατία». Η συγκεκριμένη ανάρτηση φαίνεται να έχει πολλούς αποδέκτες.

Κώστας Αναγνωστόπουλος

Να σημειωθεί πως πριν από την αποχώρησή του, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος είχε ένα ατύχημα στο αγώνισμα της Πέμπτης, όταν λίγο έλειψε να πνιγεί κατά την πτώση του στο νερό με τον Γιώργο Κόρομι.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;