Survivor All Star: Αποχώρησε ο Αναγνωστόπουλος - Τραυματισμοί και διακοπή του αγώνα (vids)
Survivor All Star: Τραυματισμοί, ομηρικοί καβγάδες. Κι ένα έπαθλο που δεν πήρε κανείς.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ήταν ο παίκτης που αποχώρησε από το Survivor All Star, με τους Κρις Σταμούλη, Εύη Σαλταφερίδου και Ρία Κολοβού να παραμένουν στον Άγιο Δομίνικο.

Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε πολύ ένταση και ανατροπή. Για πρώτη φορά στην ιστορία του ριάλιτι επιβίωσης ένας αγώνας δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, εξαιτίας τραυματισμών.

Στην παραλία των Μπλε ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος στην προσπάθεια του να βάλει ξύλα χωρίς να το καταλάβει έπεσε μέσα στη φωτιά και όλοι πίστεψαν πως καιγόταν το πόδι του. Ο παίκτης της μπλε ομάδας γλίτωσε τα χειρότερα και καθησύχασε τους συμπαίκτες του.

Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα Σώζων και Κωνσταντίνος Βασάλος είχαν μια λεκτική διαμάχη σχετικά με τα ματσαρίσματα.

«Λοιπόν ο Κωνσταντίνος βλέπει τους ανθρώπους που έχουνε κοντό φυτίλι και σου λέει εκεί θα μπουμπουνίσω πρώτα και τσαφ ρίχνει την πρώτη μπόμπα, σκάει από δω σκάει από ‘κει και έχει αυτό το χαμόγελο που φωτίζει το πρόσωπό του, του λέει και ο Κρις ναι το έχει φαίνεται παιδιά φαίνεται, γελάει από μέσα του».

 

«Να μιλήσουμε αντικειμενικά, ο Τάκης και ο Σώζων χρειάζονται κάποιο φυτίλι; Δεν κατάλαβα το γιατί, εγώ όταν μπήκα μέσα είπα Τάκης και Χάρος – το δίδυμο του θανάτου» απάντησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος με έπαθλο φαγητό και συγκεκριμένα πίτσες, υπήρχαν διακοπές και τραυματισμοί.

Στον αγώνα του Χανταμπάκη με τον Ηλία δεν υπήρξε πόντος, ενώ σε αυτόν του Αναγνωστόπουλου με τον Κόρο, μπορεί ο «πειρατής» να έκανε το 3-1 για τους Μπλε, όμως παραλίγο να πνιγεί. «Ήπια νερό, πανικοβλήθηκα», είπε ο Αναγνωστόπουλος όταν βγήκε από την πισίνα και έβαλε τα κλάματα.

Χρειάστηκε να γίνουν αλλαγές στους κανονισμούς λόγω των τραυματισμών.Στον αγώνα της Ελένης με την Εύη, η παίκτρια της κόκκινης ομάδας τραυματίστηκε, με αποτέλεσμα να την βγάλει από τον αγωνιστικό χώρο το ιατρικό προσωπικό του Survivor All Star.

Μετά υπήρχε μια διαμάχη της Εύης με τον Χανταμπάκη.

«Εύη! Λες πράγματα, δεν θα ακούσεις; Ας μην έπαιζες βρε Εύη μου! Ας μην έπαιζες! Αφού παίζεις, λες τώρα ότι φταίνε η άλλοι; Έπαιξες! Έπαιξες! Ας έλεγες όχι!» φώναζε ο παίκτης της Κόκκινης ομάδας.

Κι ενώ το σκορ ήταν 8-6 για τους Διάσημους το ματς οδηγήθηκε σε διακοπή. Οι Μαχητές κατηγόρησαν τους αντιπάλους για «ψεύτικους» τραυματισμούς και ότι εγκαταλείπουν το στίβο μάχης.

Ο Ηλίας Γκότσης στοχοποίησε τους αντιπάλους ότι όλοι οι αδύναμοι παίκτες έβγαιναν εκτός παιχνιδιού προφασιζόμενοι προβλήματα υγείας και έμεναν στον στίβο μάχης μόνο οι δυνατοί παίκτες.

«Τους κερνάμε τις πίτσες για να απαλύνουν τις πληγές τους» είπε ενοχλημένος ο Γιώργος Ασημακόπουλος αναφορικά με το έπαθλο φαγητού.

Μαζί τους συμφώνησαν και οι συμπαίκτες τους, αποχωρώντας από τον αγώνα με νικητές τους Κόκκινους.

Η απόφασή τους δημιούργησε αντιδράσεις και ακολούθησε μία έντονη συζήτηση με τον έναν να μιλά πάνω στη φωνή του άλλου. «Δεν το έχω ξαναδεί αυτό» σχολίασε με τη σειρά του ο Γιώργος Λιανός.

Οι Μαχητές αποχώρισαν από το αγώνισμα λέγοντας στους Διάσημους να φάνε εκείνοι τις πίτσες, μιας και προτιμούν να έχουν καθαρή τη συνείδησή τους, ενώ από την πλευρά τους οι Κόκκινοι επέλεξαν να μην φάνε, μιας και όπως τόνισαν έχουν συνηθίζει να κερδίζουν το φαγητό τους και όχι να τους το χαρίζουν.

Τον λόγο πήραν και οι υπόλοιποι παίκτες με τους μεν να κατηγορούν τους δε και τον Γιώργο Λιανό να αναγκάζεται να βάλει τέλος στον καυγά, ανακοινώνοντας τον παίκτη της μπλε ομάδας που θα αποχωρούσε, ο οποίος ήταν ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Η ανακοίνωση του ονόματος του «Πειρατή» προκάλεσε έκπληξη στους υπόλοιπους, οι οποίοι θεωρούσαν πιθανότερο να ακούσουν ένα από τα ονόματα των Εύη Σαλταφερίδου, Ρία Κολοβού και Κρις Σταμούλη.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος που θα ακολουθήσει στη φυγή από τον Άγιο Δομίνικο την Ασημίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου δεν το περίμενε και σηκώθηκε και έφυγε χωρίς καν να χαιρετήσει τους συμπαίκτες του.

«Δεν θέλω να πω κάτι. Θέλω να πάρω τη δάδα μου και να φύγω. Δεν θέλω να σηκωθεί κανείς παιδιά, θέλω απλώς να φύγω» δήλωσε ο παίκτης των Μαχητών.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;