«Star Wars Jedi: Survivor»: Νέα καθυστέρηση στην ημερομηνία κυκλοφορίας του βιντεοπαιχνιδιού
Η EA ανακοίνωσε νέα καθυστέρηση στην ημερομηνία κυκλοφορίας του «Star Wars Jedi: Survivor».

Η EA ανακοίνωσε νέα καθυστέρηση του «Star Wars Jedi: Survivor». Το πολυαναμενόμενο βιντεοπαιχνίδι θα κυκλοφορούσε κανονικά στις 17 Μαρτίου.

Όμως, φαίνεται ότι η ομάδα ανάπτυξης χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να βάλει τις τελευταίες πινελιές στον επερχόμενο τίτλο. Παρόλα αυτά, η εταιρεία καθησύχασε πως δε θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ.

Η EA γνωστοποίησε πως το «Star Wars Jedi: Survivor» αναμένεται να είναι, τελικά, διαθέσιμο στις 28 Απριλίου. Περίπου ένα 1 μήνα μετά την αρχική ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του franchise στο Twitter. Σε αυτή, ο game director της Respawn Entertainment, Stig Asmussen, αναφέρει πως η ομάδα ανάπτυξης του βιντεοπαιχνιδιού χρειάζεται λίγο χρόνο ακόμα για να βελτιώσει το performance και να φτιάξει κάποια bugs.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει:

«Τα τελευταία τρία χρόνια, η ομάδα του Jedi εδώ στην Respawn, έχει δώσει την ψυχή της γι’ αυτό το παιχνίδι και είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας πούμε ότι η περιπέτεια του Cal Kestis ολοκληρώθηκε. Τώρα επικεντρωνόμαστε στην τελευταία φάση του παιχνιδιού, που είναι να εξαλείψουμε κάποια bugs, να βελτιώσουμε τις επιδόσεις και να κάνουμε polish το παιχνίδι.

Για να γίνει αυτό και να δώσουμε στους παίκτες αυτό που τους αξίζει, θέλουμε έξι εβδομάδες συνολικά στο πρόγραμμά μας και γι’ αυτό το Star Wars Jedi: Survivor θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 28 Απριλίου»

Επομένως, πλέον το «Star Wars Jedi: Survivor» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 28 Απριλίου του 2023 σε PS5, Xbox Series X|S και PC.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;