«Star Wars: Jedi Survivor»: Διέρρευσε η ημερομηνία κυκλοφορίας του βιντεοπαιχνιδιού
Οι Electronic Arts και Respawn Entertainment αποκάλυψαν κατά λάθος την ημερομηνία κυκλοφορίας του πολυαναμενόμενου βιντεοπαιχνιδιού «Star Wars: Jedi Survivor».

Φαίνεται πως οι Electronic Arts και Respawn Entertainment αποκάλυψαν νωρίτερα από το κανονικό την ημερομηνία κυκλοφορίας του «Star Wars: Jedi Survivor». Σύμφωνα με μία σελίδα στο Steam, που πλέον έχει αλλάξει, το πολυαναμενόμενο βιντεοπαιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 15 Μαρτίου 2023.

Πιο συγκεκριμένα, η σχετική «διαρροή» από τις δύο εταιρίες ήρθε από την σελίδα του βιντεοπαιχνιδιού στο Steam. Εκεί για αρκετή ώρα, περιεχόταν όχι μόνο η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού, αλλά και πλήρη περιγραφή του sequel του «Star Wars: Jedi Fallen Order». Παράλληλα, δίνονται πληροφορίες για το gameplay και την πλοκή του!

Star Wars Jedi Survivor

Λίγη ώρα μετά από αυτό το λάθος, η ΕΑ μέσα από τον επίσημο λογαριασμό των βιντεοπαιχνιδιών του «Star Wars» στο Twitter ανακοίνωσε πως το παιχνίδι θα κάνει την εμφάνισή του στα The Game Awards 2022.

Μάλιστα, την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου στις 02:30 η ώρα Ελλάδος, όταν ξεκινάει και το show των φετινών The Game Awards, αναμένεται κατά τη διάρκειά του να παρουσιαστεί το πρώτο gameplay trailer για το βιντεοπαιχνίδι.

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;