Survivor All Star: Οι «Κόκκινοι» επικρατούν ξανά στο αγώνισμα ασυλίας - Οι δύο νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση
Τη νίκη σε ακόμα ένα αγώνισμα ασυλίας στο Survivor All Star καταφέρνουν να πετύχουν οι «Κόκκινοι» - Ποιοι βγήκαν στον τάκο;

Η αποχώρηση της Καρολίνας Ζακλίν Καλύβας και η είσοδος του Σώζων Παλαίστου Χάρου στο Survivor All Star, δεν φάνηκε να αλλάζει την αγωνιστική εικόνα των Μπλε. Η πρώτη ήττα της εβδομάδας ήρθε με εκκωφαντικό τρόπο και ο Κρις Σταμούλης ήταν πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση, ενώ δύο ακόμα βγήκαν στον τάκο μετά το δεύτερη αγώνισμα ασυλίας.

Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα εξέφρασε το παράπονό του για τα κριτήρια με τα οποία ψηφίστηκε. Ο ίδιος μετρά μόλις μία εβδομάδα στο παιχνίδι και φέρνοντάς ως παράδειγμα την Εύη Σαλταφερίδου και τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, τόνισε ότι άλλοι παίκτες που δεν είναι καλοί αγωνιστικά δεν ψηφίζονται λόγω παρέας.

Η ήττα των Μπλε με 10-2 στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας για αυτή την εβδομάδα στο Survivor All Star έφερε αρκετές γκρίνιες στην καλύβα τος, με τους Κρις και Τάκη Καραγκούνια να έρχονται σε αντιπαράθεση με τον Ηλία Γκότση. Από τη μεριά του, ο Ηλίας Μπόγδανος να επιχειρεί να κατευνάσει τα πνεύματα, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Από την άλλη μεριά, για να αποβάλλουν τις εντάσεις οι Κόκκινοι αποφάσισαν να… κάνουν μαθήματα πολεμικών τεχνών με τον Στάθη Σχίζα να αναλαμβάνει ρόλο δασκάλου.

Λίγο πριν τον νέο στίβο μάχης, οι δυο ομάδες του Survivor All Star συγκρούστηκαν και στο παιχνίδι της Καραϊβικής «πες το αλλιώς». Και σε αυτό το παιχνίδι, οι Μπλε αναδείχθηκαν νικητές και κέρδισαν το κέικ που έστω και προσωρινά τους έφερε λίγη ηρεμία.

Στο στίβο μάχης για ακόμα μια φορά η ομάδα που μπήκε δυνατά και με τη ψυχολογία στα ύψη ήταν η Κόκκινη. Αρχικά, κατάφερε να προηγηθεί 5-2, με τη Ρία και τον Μπόγδανό να φέρνουν τις δυο νίκες για τους Μπλε, οι οποίες ήταν και οι μοναδικές.

Για ακόμα μία φορά, οι Κόκκινοι έκαναν περίπατο και πήραν και τη 2η σερί ασυλία με 10-2, όπως είχαν κάνει και με την 1η.

Στο Συμβούλιο του Νησιού, οι Μπλε θα έπρεπε να αναδείξουν δύο ακόμα παίκτες ως υποψήφιους για αποχώριση από το Survivor All Star.

Στην κάλπη βρέθηκαν αρκετά ονόματα με αυτό της Εύης Σαλταφερίδου να συγκεντρώνει τις περισσότερες ψήφους. Σε αυτό συνέβαλαν τόσο οι δηλώσεις της, όσο και οι επιδόσεις της που έχουν αρχίσει να πέφτουν σε μεγάλο βαθμό.

Τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση αναδείχθηκε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο οποίος δεν έχει καθόλου καλή αγωνιστική απόδοση.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
  
 1