Survivor All Star: Ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση & η είσοδος νέου παίκτη
Η νέα εβδομάδα στο Survivor All Star ξεκίνησε με το πρώτο αγώνισμα ασυλίας και επάθλου, αλλά και την είσοδο ενός ακόμα παλιού γνωστού.

Με νέο παίκτη να εισβάλει στον Άγιο Δομίνικο και ένα αγώνισμα ασυλίας ξεκίνησε η 4η εβδομάδα του Survivor All Star.

Για να ξεχαστούν οι Μπλε από τα αγωνίσματα, αποφάσισαν να κάνουν καλλιστεία, με τους άντρες της ομάδας να αναλαμβάνουν το ρόλο του μοντέλου και τα κορίτσια της κριτικής επιτροπής. Νικητής αναδείχθηκε ο Κώστας «Πειρατής» Αναγνωστόπουλος που κέρδισε μισή κουταλιά ρύζι από τον καθένα.

Παράλληλα, στο νέο επεισόδιο του Survivor All Star, είχαμε και την είσοδο ενός νέου παίκτη. Ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος, κατέφθασε στην παραλία των Μπλε. Ωστόσο, δεν χάρηκαν όλοι με την άφιξη του.

Συγκεκριμένα, η μόνη που δεν ενθουσιάστηκε και ιδιαίτερα με την προσθήκη του 44χρονου προπονητή χόκεϊ επί χόρτου, ήταν η Εύη Σαλταφερίδου με την οποία και είχαν μια ιδιαίτερη «κόντρα» στο παρελθόν.

Η Εύη Σαλταφερίδου περιέγραψε τη σχέση μεταξύ τους:

«Στη δική μας χρονιά δυστυχώς υπήρχε μια αναταραχή, μια συμπάθεια δεν θα το πω… Υπήρχε όλη την ώρα ένας τσακωμός μεταξύ μας χωρίς λόγο ουσιαστικό. Απλά κάτι έπρεπε να κάνει προκειμένου να ενοχλήσει λίγο και να δημιουργήσει μια ένταση στην ομάδα, προφανώς εγώ αυτό καταλάβαινα γιατί άμα τύχαινε και του μιλούσα καλά έλεγε «έλα, έλα αυτό δεν πουλάει». Τώρα ελπίζω να μην ήρθε με αυτή τη διάθεση. Υπάρχουν πάρα πολλοί παίκτες ακόμα, είναι σαν να ξεκίνησε σήμερα το παιχνίδι ξανά από την αρχή οπότε ελπίζω να βρει αλλού ενδιαφέρον»

Στη συνέχεια, ακολούθησε το πρώτο αγώνισμα ασυλίας για αυτή την εβδομάδα του Survivor All Star. Στον υδάτινο στίβο μάχης με έπαθλο εκτός από την ασυλία και κλαμπ σάντουιτς με αναψυκτικό, οι Κόκκινοι μπήκαν με φόρα και φάνηκαν να είναι ασταμάτητοι. Η ομάδα κατάφερε να πάρει σβάρνα τους αντιπάλους τους και μόνο ο Ασημακόπουλος και η Εύη κατάφεραν να τους ανακόψουν για λίγο.

Το τελικό 10-2 που έγραψε η Δαλάκα κόντρα στη Ρία, έφερε έξαλλους πανηγυρισμούς στους Κόκκινους και προβληματισμό στους ηττημένους.

Μετά τη βαριά ήττα, ο Ηλίας Γκότσης ξέσπασε και είπε:

«Επειδή εμένα δεν μου αρέσουν οι δικαιολογίες, αυτό ήταν διασυρμός και όταν τα λάθη επαναλαμβάνονται, σταματάνε να είναι λάθη και είναι αυτοκτονία. Νομίζω ότι σήμερα αυτοκτονήσαμε λόγω της κακής στρατηγικής μας και, επειδή σε λίγο θα πεις να περάσουμε στα πρόχειρα καταλύματα μας και θα φεύγουμε λέγοντας πως όλα είναι καλά, δεν νομίζω ότι έτσι λύνεται κάτι ούτε «το έχουμε» αν συνεχίσουμε έτσι ούτε θα έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα»

Τα πράγματα στο Survivor All Star έγιναν ακόμα πιο δύσκολα αφού ακολούθησε μια ισχυρή λεκτική διένεξη ανάμεσα στον Ηλία Γκότση και τον Κρις Σταμούλη.

Οι κόντρες συνεχίστηκαν και στο Συμβούλιο του Νησιού. Εκεί ο Σπύρος Μαρτίκας βγήκε στην επίθεση και κατηγόρησε τον Ηλία Γκότση ότι συνεχίζει να ματσάρει αδύναμους παίκτες, ενώ ο ίδιος είναι δυνατός.

Η κάλπη στο Survivor All Star έδειξε τη στοχοποίηση του Κρις Σταμούλη από την ομάδα του, καθώς ο 35χρονος δικηγόρος ήταν αυτός που βγήκε στον τάκο, με το που έληξε η εβδομάδα ασυλίας του στο Νησί.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
 1