Τώρα μπορείς να κατεβάσεις τελείως δωρεάν στον υπολογιστή σου δύο βιντεοπαιχνίδια
Το Epic Game Stores διαθέτει για λίγες ημέρες ακόμα εντελώς δωρεάν δύο βιντεοπαιχνίδια.

Το Epic Games Store σου δίνει τη δυνατότητα (και για λίγες ημέρες ακόμα) να αποκτήσεις τελείως δωρεάν δύο βιντεοπαιχνίδια για τον υπολογιστή σου.

Η ημερομηνία που θα πάψουν να διατίθενται δωρεάν πλησιάζει στο τέλος της και, έτσι, αν δεν τα έχεις προσθέσει ακόμα στη συλλογή σου, μπορείς να το κάνεις εύκολα τώρα!

Το πρώτο παιχνίδι ονομάζεται «Adios». Έρχεται από την ομάδα ανάπτυξης Mischief και πρόκειται για ένα cinematic adventure πρώτου προσώπου που σε καλεί να πάρεις κάποιες δύσκολες και περίπλοκες αποφάσεις.

Το δεύτερο παιχνίδι είναι το «Hell is Others» από τη Strelka Games & Yonder. Πρόκειται για ένα Rogue-Like survival, το οποίο υποστηρίζει και multiplayer. Η ομάδα ανάπτυξης λέει ότι είναι ένα horror PVPVE shooter που λαμβάνει χώρα στην Century City. Μια πόλη που «διασχίζει τη γραμμή μεταξύ πραγματικότητας και παραφροσύνης». Σε αυτό το βιντεοπαιχνίδι καλείσαι να εξερευνήσεις και να κυνηγήσεις άλλους παίκτες.

Τα δύο παραπάνω βιντεοπαιχνίδια θα βρίσκονται διαθέσιμα δωρεάν έως την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου στις 18:00 ώρα Ελλάδος. Μετά από την ημερομηνία αυτή, τη θέση τους θα πάρουν τα Dishonored: «Death of the Outsider» και «City of Gangsters».

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;