Το «Σημείο Βρασμού» έρχεται στη μικρή οθόνη
H συνέχεια της ιστορίας του «Σημείου Βρασμού» ετοιμάζεται να γραφτεί τηλεοπτικά, σε μία μίνι σειρά 5 επεισοδίων.

Δεν είναι λίγες οι ταινίες σχετικά πρόσφατης σοδειάς που μας έκαναν να πούμε πως το σινεμά περνάει από το στομάχι. Το περσινό «The Menu» του Μαρκ Μάιλοντ ήταν μια απολαυστική σάτιρα του κόσμου της υψηλής γαστρονομίας και της μπουρζουαζίας (σε βαθμό μάλιστα που κάποιοι συνέδεσαν την ταινία με το κλείσιμο του Noma), ένα μεγάλο μέρος του «Τρίγωνου της Θλίψης» του Ρούμπεν Έστλουντ εκτυλίσσεται σε ένα γεύμα εν πλω που δεν πήγε ιδιαίτερα καλά, ενώ, πριν από αυτά ο Φίλιπ Μπαραντίνι μας έδωσε το 2021 το «Σημείο Βρασμού», ένα τσιτωμένο μονόπλανο 90 λεπτών που δείχνει τι σημαίνει να δουλεύεις σε ένα εστιατόριο.

Τώρα η συνέχεια της ιστορίας του «Σημείου Βρασμού» ετοιμάζεται να γραφτεί τηλεοπτικά, σε μία μίνι σειρά 5 επεισοδίων από το BBC, τα γυρίσματα της οποίας έχουν ξεκινήσει ήδη στο Μάντσεστερ.

Η ιστορία θα τοποθετείται 6 μήνες μετά από τα γεγονότα της ταινίας, οπότε και η σου σεφ Κάρλι (που υποδύεται η Βινέτ Ρόμπινσον) έχει ανοίξει πλέον το δικό της εστιατόριο, έχοντας πάρει μαζί της πολλά άτομα από την ομάδα του Άντι (Στίβεν Γκράχαμ).

Από το καστ της ταινίας, στη σειρά θα δούμε λοιπόν ξανά τη Βινέτ Ρόμπινσον, τον Στίβεν Γκράχαμ αλλά και τη Χάνα Γουόλτερς, αλλά και τους Ρέι Πανθάκι, Γκάρι Λαμόντ, Άινε Ρόουζ Ντάλι, Ταζ Σκάιλαε, Ντάνιελ Λαρκάι, Στίβεν ΜακΜίλαν, Χάνα Τρέιλεν και Ιζούκα Χόιλ.

Ο σκηνοθέτης Φίλιπ Μπαραντίνι θα σκηνοθετήσει και τρία επισόδια της σειράς, ενώ στη σειρά εμπλέκεται και ο συν-σεναριογράφος του σκηνοθέτη στην ταινία, Τζέιμς Κάμινγκς.

 

Με πληροφορίες από kathimerini.gr

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;