Τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας
Τα νέα τρέιλερ από σειρές και ταινίες που ξεχώρισαν την εβδομάδα που μας πέρασε.

Η εβδομάδα φθάνει στο τέλος της και είδαμε αρκετά τρέιλερ από σειρές και ταινίες που μας έκαναν να ανυπομονούμε για αυτές. Μερικά κατάφεραν να «κλέψουν» τις εντυπώσεις, ενώ άλλα μας προετοιμάζουν για όλα όσα θα απολαύσουμε στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Πάμε, λοιπόν, να δούμε τα καλύτερα τρέιλερ από σειρές και ταινίες που είδαμε την εβδομάδα που μας πέρασε.

Ταινίες

Shazam: Fury of the Gods

Μία από τις πιο ευχάριστες του DCEU ήταν η πρώτη ταινία «Shazam!». Τώρα, η οικογένεια μεγαλώνει, ενώ ο Billy και τα αδέρφια του θα βρεθούν αντιμέτωποι με τις Hellen Mirren και Lucy Liu, σε μία περιπέτεια με πολλή ελληνική μυθολογία.

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves

Το δημοφιλές παιχνίδι ρόλων, με τους εκατομμύρια φανς παγκοσμίως, έρχεται στην μεγάλη οθόνη. Μάλιστα, το δεύτερο τρέιλερ φαίνεται να μας χαρίζει αυτό ακριβώς που θέλουμε!

65

Οι σεναριογράφοι του «A Quiet Place» αναλαμβάνουν το σενάριο και τη σκηνοθεσία στη νέα ταινία του Adam Driver. Ο γνωστός ηθοποιός υποδύεται έναν αστροναύτη ο οποίος προσγειώνεται σε έναν μυστηριώδη πλανήτη και ανακαλύπτει πως δεν είναι μόνος.

We Have a Ghost

Η νέα κωμωδία τρόμου του Netflix έρχεται με πρωταγωνιστή τον David Harbour. Ο ηθοποιός, που έγινε γνωστός μέσα από το «Stranger Things», υποδύεται ένα φάντασμα, το οποίο τρομοκρατεί την… Jennifer Coolidge. Μάλλον, το θέλω τώρα να το δω!

Σειρές

Succession Season 4

Ο νέος κύκλος της πολυαγαπημένης και πολυβραβευμένης σειράς του HBO, βρίσκει την οικογένεια Ρόι σε ένα δύσκολο παιχνίδι. Κάθε κίνηση, πλέον, μετράει!

Daisy Jones & The Six

Η νέα σειρά του Amazon Prime μας μεταφέρει στη δεκαετία του ’70 στο Los Angeles και ακολουθεί ένα ροκ συγκρότημα στη μουσική στην προσπάθειά τους να αποκτήσουν παγκόσμια δημοσιότητα.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;