Τέσσερις ταινίες και τέσσερις σειρές για να δεις μέσα στο ΣουΚου
Οι νέες ταινίες και σειρές που θα σου κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά μέσα στο ΣουΚου.

Το Σαββατοκύριακο έφθασε και οι νέες σειρές και ταινίες, που μπορούν να σου κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά, είναι αρκετές και αρκετά διαφορετικές μεταξύ τους. Μία νέα ελληνική φιλόδοξη παραγωγή έχει φθάσει στο ERTFLIX, ενώ ο Rian Johnson (του «Knives Out») κάνει το τηλεοπτικό του ντεμπούτο. Στις ταινίες τα πράγματα είναι λίγο πιο ήσυχα, χωρίς ωστόσο να μην υπάρχει και κάτι να δεις!

Πάμε, λοιπόν, να δούμε τις καλύτερες ταινίες και σειρές για να δεις μέσα στο ΣουΚου.

Ταινίες

Εκτός Ελέγχου

Μία καθαρόαιμη περιπέτεια με πρωταγωνιστή τον Gerard Butler για τους φίλους της δράσης. Ο έμπειρος πιλότος Μπρόντι Τόρανς καταφέρνει να προσγειώσει το χτυπημένο από κεραυνό αεροπλάνο του σε ένα νησί των Φιλιππίνων. Με έκπληξη, όμως, αυτός και οι επιβάτες θα διαπιστώσουν πως έχουν βρεθεί σε μια ζούγκλα που ελέγχεται από παραστρατιωτικούς, οι οποίοι θέλουν να τους απαγάγουν για λύτρα.

Η Χώρα του Θεού

Μία δύσκολη ταινία για το ταξίδι ενός ιερέα τόσο σε ηθικό, όσο και σε μεταφυσικό επίπεδο. Με έναν όχι και ιδιαίτερα συμπαθητικό κεντρικό χαρακτήρα, η ταινία δεν είναι σίγουρα για όλους, αλλά αξίζει τον χρόνο σου ακόμα και είναι δυόμιση ώρες. Στα τέλη του 19ου αιώνα, ένας νεαρός Δανός ιερέας ταξιδεύει σε μια απομακρυσμένη περιοχή της Ισλανδίας με στόχο να χτίσει μια εκκλησία, αλλά και να φωτογραφίσει τους κατοίκους της.

Belle

Τα anime μας έχουν συνηθίσει στο να ασχολούνται με δύσκολα θέματα με έναν τρόπο που μπορεί να καταλάβουν μικροί και μεγάλοι. Αυτή η διαφορετική οπτική του «Η Πεντάμορφη και το Τέρας» ασχολείται με τα social media και καταφέρνει να τα σχολιάσει εύστοχα και.. έξυπνα. Η Σούζου είναι μια ντροπαλή μαθήτρια γυμνασίου, η οποία όταν μπαίνει στο «U», έναν απέραντο εικονικό κόσμο, μετατρέπεται στη διαδικτυακή της προσωπικότητα Μπελ, μια παγκοσμίως αγαπημένη τραγουδίστρια.

You People

Για αυτή την εβδομάδα, το Netflix μας έχει μία ταινία με τους Eddie Murphy, τον Jonah Hill και τη Julia Louis-Dreyfus από τον Kenya Barris. Τον γνωστό δημιουργό της κωμικής σειράς «black-ish». Μία κωμωδία για ένα νέο ζευγάρι και τις οικογένειές τους να βρίσκονται να εξετάζουν τη σύγχρονη αγάπη και τη δυναμική της οικογένειας ανάμεσα σε συγκρουόμενες κουλτούρες, κοινωνικές προσδοκίες και διαφορές γενεών.

Σειρές

Poker Face

Ο Rian Johnson δημιουργός των δύο ταινιών «Knives Out», αλλά και ενός από τα καλύτερα σύγχρονα «Star Wars» (ναι, είναι αρκετά καλό), κάνει την πρώτη του προσπάθεια σε σειρά. Η Natasha Lyonne στον ρόλο της Charlie Cale, μίας γυναίκας που έχει τη δύναμη να αναγνωρίζει πότε οι άλλοι λένε ψέματα. H “υπερδύναμή” της αυτή θα τη βοηθήσει όταν οι δρόμοι της διασταυρωθούν με επικίνδυνους ανθρώπους και με πολλά μυστήρια. Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 28/01 στις 22:00 στο Cosmote Series HD και τα πρώτα επεισόδια θα είναι διαθέσιμα On Demand.

Extraordinary

Από την Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου, το Disney+ έχει μία φρέσκια και διαφορετική υπερηρωϊκή κωμωδία που αξίζει τον χρόνο σου. Μπες, λοιπόν, σε έναν κόσμο όπου όλοι άνω των 18 έχουν μια υπερδύναμη. Όλοι εκτός από την 25χρονη Jen, που ακόμη περιμένει να εμφανιστεί η δική της δύναμη. Διάβασε την άποψή μου με μεγαλύτερη λεπτομέρεια!

Το Βραχιόλι της Φωτιάς

Η νέα φιλόδοξη παραγωγή της ΕΡΤ έχει έρθει αποκλειστικά στο ERTFLIX για περιορισμένο χρονικό διάστημα, καθώς και τα οκτώ επεισόδιά της θα είναι διαθέσιμα από τις 25 Ιανουαρίου μέχρι τις 31 Ιανουαρίου, πριν την πρεμιέρα στην ΕΡΤ. «Το βραχιόλι της φωτιάς» βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της Βεατρίκης Σαΐας-Μαγρίζου και είναι μια σειρά γροθιά στο στομάχι. Αφηγείται το συγκλονιστικό οδοιπορικό μιας οικογένειας Εβραίων. Μας ταξιδεύει στις αρχές του 20ού αιώνα, σε μια εποχή με αλλεπάλληλες συγκρούσεις, δυνατούς έρωτες και ανελέητες… φωτιές.

Lockwood & Co.

Η νέα σειρά του Netflix ακολουθεί τρεις έφηβους κυνηγούς φαντασμάτων εν μέσω μιας στοιχειωμένης επιδημίας στο Λονδίνο. Είναι βασισμένη στα βιβλία του Jonathan Stroud και έρχεται από τον Joe Cornish (δημιουργό του «Attack on the Block»), στο τηλεοπτικό του ντεμπούτου.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 2 
  
 1