Το στιλιστικό «ατύχημα» του Harry Styles επί σκηνής - Η αντίδρασή του
Παρά τα όσα έγιναν επί σκηνής, ο Harry Styles δε σταμάτησε το τραγούδι και... τον χορό!

Ο Harry Styles, τους τελευταίους μήνες, βρίσκεται σε παγκόσμια περιοδεία για να υποστηρίξει το τελευταίο του άλμπουμ «Harry’s House». Και, ενώ, διάφορα βίντεο από τις συναυλίες του έχουν κάνει το γύρο του διαδικτύου, το τελευταίο που περιέχει και ένα στιλιστικό «ατύχημα», έχει γίνει το απόλυτο viral.

Το βράδυ της Πέμπτης, κατά τη διάρκεια της συναυλίας του Harry Styles στο Ίνγκλγουντ της Καλιφόρνια, στο πλαίσιο της περιοδείας του είχε ένα «ατύχημα» επί σκηνής. Καθώς τραγουδούσε το «Music for a Sushi Restaurant», ο 28χρονος σταρ γονάτισε, αλλά εκείνη τη στιγμή το δερμάτινο παντελόνι του σκίστηκε, κοντά στον καβάλο.

Όπως φαίνεται από τα βίντεο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και του TikTok, ο γνωστός τραγουδιστής κάλυψε με το χέρι του το σκίσιμο, αλλά δεν σταμάτησε την εμφάνισή του για να αλλάξει.

@cheeseyeyes nice #harry #harrystyles #foryoupage #fyp #kiaforum #foryou #haroldstyles ♬ original sound – kirsty wirsty

Αρχικά, κάλυψε το σκίσιμο με τα χέρια του, ενώ στη συνέχεια χρησιμοποίησε μία πετσέτα και συνέχισε να χορεύει. Τελικά, η λύση ήρθε από το κοινό.

Ένας από τους φανς του Harry Sytles έδωσε στον τραγουδιστή μια σημαία με τα χρώματα του ουράνιου τόξου και ο τραγουδιστής την έδεσε γύρω από τη μέση του, καλύπτοντας έτσι το σκισμένο παντελόνι.

Σε ένα άλλο στιγμιότυπο, ο Harry Styles φαίνεται να ζητάει συγγνώμη στον θαυμαστή μπροστά στον οποίο σκίστηκε το παντελόνι του.

@alrightchante people are unwell #harrystyles #onedirection #loveontour #fyp #foryou ♬ original sound – chante 💓

Σύμφωνα με το Page Six, το ατύχημα έγινε μπροστά σε αρκετούς διάσημους, καθώς τη συναυλία παρακολουθούσαν μεταξύ άλλων οι Jennifer Aniston, Kylie Jenner, Trevor Noah και Ellen DeGeneres.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
30 Απρ. 2024
ΜΑΚ
20:00
-
ΠΑΟ
30 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
21:30
-
BARC

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;