Γιώργος Χρυσοστόμου: «Δεν ήμουν αλκοολικός - Όχι ότι θα είχα πρόβλημα να το έλεγα, αλλά έπινα κάθε μέρα»
Όσα αποκάλυψε ο Γιώργος Χρυσοστόμου στην εκπομπής «Στούντιο 4».

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου βρέθηκε σήμερα Πέμπτη (26/1) καλεσμένος στην εκπομπής «Στούντιο 4» βρέθηκε και συνάντησε τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ. Ο αγαπημένος ηθοποιός εμφανίστηκε με ένα απρόσμενο look «κρύβοντας» το νέο κούρεμα του.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Χρυσοστόμου κάθισε στον καναπέ του ψυχαγωγικού μαγκαζίνο με έναν μπερέ μιας και δεν ήθελε να προδώσει το νέο του look το οποίο έκανε λόγω του ρόλου που υποδύεται στη νέα θεατρική παράσταση «Η άνοδος του Αρτούρο Ούι».

«Είναι λίγο aggresive η κόμμωση στην παράσταση. Κρατάω και ένα μικρό μυστήριο, το κρύβω, δεν θέλω να το αποκαλύψω το κεφάλι μου. Να έρθουν στην παράσταση», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Χρυσοστόμου.

Μεταξύ άλλων ο γοητευτικός ηθοποιός αναφέρθηκε στην ηρεμία που ο ίδιος βιώνει όταν βρίσκεται πάνω στη σκηνή αλλά και την περίοδο που είχε εθισμό στο αλκοόλ.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Χρυσοστόμου είπε σε εξομολογητικό τόνο:

«Είναι ύβρις να πω πως ένιωθα ότι έχω ταλέντο, αλλά ένιωθα ότι είμαι κάποιος σημαντικός. Τότε αυτό ένιωθα και καταλάβαινα με την άκρη του ματιού μου ότι συγκινούσα όσο ήμουν πάνω στη σκηνή. Πια πάνω στη σκηνή νιώθω ήρεμος, ενώ έξω επειδή υπάρχει μια ασφάλεια πως αυτή τη στιγμή έχουμε μόνο την παράσταση. Και 250.000 να χρωστάω στην εφορία, εκείνες τις δυο ώρες δεν θα τα δώσω οπότε αυτό ηρεμεί πάρα πολλά».

«Ευτυχώς που ήρθε η ώρα και ένιωσα ένα τίποτα γιατί καταλαβαίνεις κάποια στιγμή ότι δεν περνάει από κάτω και δεν μπορείς να είσαι πιο έξυπνος από αυτόν που είναι από κάτω ούτε πιο έξυπνος από αυτός που παίζεις», πρόσθεσε ο ηθοποιός.

«Με βοήθησε πολύ το γεγονός ότι μια μέρα αποφάσισα να μην ξαναπιώ, να μην ξαναδουλέψω νύχτα και όλο αυτό άρχισε να πέφτει αν και άφησε μια σκιά για πολύ καιρό. Μην παρεξηγηθώ, όμως, δεν ήμουν αλκοολικός, όχι ότι θα είχα πρόβλημα να το έλεγα αλλά έπινα κάθε μέρα. και αυτό με έκανε εύφλεκτο. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ, δεν μπορούσα να ξυπνήσω και όλα ήταν λίγο πιο διαστρεβλωμένα», αποκάλυψε ο ηθοποιός και έπειτα πρόσθεσε:

«Δεν ανησύχησα όμως γιατί δεν έπινα ποτέ πριν από την παράσταση, ποτέ δεν σηκώθηκα να πιω κάτι, απλά μετά την παράσταση μέχρι αρκετά πρωί και… καληνύχτα. Μετά κατάλαβα ότι, όντας αναγνωρίσιμος και δουλεύοντας νύχτα, έπινα λίγο γρήγορα γιατί φοβόμουν τον κόσμο που ερχόταν».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;