Αντώνης Λουδάρος: «Για κάποια κλικαρίσματα κάποιοι πέφτουν πολύ χαμηλά»
Μεταξύ άλλων ο Αντώνης Λουδάρος αναφέρθηκε στην ψευδή είδηση του... θανάτου του!

Σήμερα Πέμπτη (26/1) ο Αντώνης Λουδάρος παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!», όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην παράσταση που πρωταγωνιστεί, το είδος της εκπομπής που θα επιθυμούσε να παρουσιάζει αλλά και για την «είδηση» του… θανάτου του!

«Το “Άνδρες με τα όλα τους” στο θέατρο “Βέμπο” είναι κάθε μέρα ένα πάρτι. Η παράσταση έχει μεγάλη αποδοχή. Στη σκηνή του στριπτίζ είπα στα παιδιά “ελάτε πάμε να το κάνουμε”. Έχει πέσει στο κεφάλι μου σκηνικό κατά τη διάρκεια παράστασης και λιποθύμησα στη σκηνή. Συνέχισα την παράσταση. Μου έχει τύχει θεατής να αντιμετωπίσει πρόβλημα υγείας. Σταματήσαμε την παράσταση και καλέσαμε το 166», είπε αρχικά ο Αντώνης Λουδάρος και στη συνέχεια μίλησε για την τηλεόραση και για το είδος της εκπομπής που θα ήθελε να παρουσιάσει

«Έκανα στη συνδρομητική τηλεόραση φέτος τους «αόρατους». Πολύ ωραία δουλειά. Ξεχωριστή σε σχέση με ό,τι παίζεται», πρόσθεσε ο ηθοποιός.

«Θα ήθελα να παρουσιάσω ταξιδιωτική εκπομπή, με συγκεκριμένο διαθέσιμο budget. Πώς θα περάσω με 200 ευρώ για παράδειγμα Σαββατοκύριακο στο Παρίσι. Το έχω κάνει. Σε ένα ταξίδι στη Βιέννη κάναμε ένα ωραίο πικνικ αγοράζοντας πράγματα από τον φούρνο», δήλωσε ο ηθοποιός.

Όσον αφορά την ψευδή είδηση για τον θάνατό του που τον εξόργισε, ο Αντώνης Λουδάρος σχολίασε τα εξής:

«Νεύριασα και γέλασα και αηδίασα με εκείνον τον τίτλο “ο Λουδάρος πέθανε”, που έλεγε άλλα μέσα στο κείμενο. Για κάποια κλικαρίσματα κάποιοι πέφτουν πολύ χαμηλά. Με στεναχωρεί ο άλλος να κάνει μια δουλειά που τον αναγκάζει να πέσει πολύ χαμηλά. Όλοι έχουμε κάνει παραχωρήσεις για να επιβιώσουμε, αλλά αναρωτιέσαι πόσο αντέχεις να είσαι μέσα στο σκουπιδαριό και να το συνεχίζεις;»

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Οικονομικά

Πλήρης Απασχόληση

13-05-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;