Survivor All Star: Οι δύο παίκτες που ολοκληρώνουν την τετράδα των υποψηφίων
Ποιοι παίκτες συμπληρώνουν την τετράδα των υποψήφιων για αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα στο Survivor All Star;

Για ακόμα ένα επεισόδιο του Survivor All Star αυτό που απασχόλησε ιδιαίτερα τις δυο ομάδες ήταν οι κρυφές συναντήσεις στη ζούγκλα της Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα και του Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, καθώς και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη με τον Σάκη Κατσούλη. Στο τέλος τους επεισοδίου, μάθαμε και τους άλλους δύο υποψήφιους για αποχώρηση.

Τα δύο ζευγάρια δέχονται αρκετές επιθέσεις από συμπαίκτες και αντιπάλους.

Ωστόσο, οι παίκτες των δυο ομάδων του Survivor All Star έπρεπε να αφήσουν για λίγο πίσω τους τις κλίκες, τις ερωτικές συναντήσεις και τις ψηφοφορίες για να δώσουν μάχη για το «καλάθι του νοικοκυριού» που θα είχαν ως έπαθλο οι νικητές στο αγώνισμα για την 3η ασυλία.

Η Κατερίνα Δαλάκα έμεινε για ακόμα μία φορά εκτός αγώνα καθώς η γιατρός της συνέστησε να συνεχίσει την θεραπεία της, κάτι που η ίδια η παίκτρια δεν πήρε και πολύ καλά καθώς ήθελε διακαώς να αγωνιστεί. Όμως το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε δεν της το επέτρεψε.

Οι μπλε ισοφάρισαν σε 1-1 στις ασυλίες και πήραν μία ανάσα, όπως είδαμε στο επεισόδιο του Survivor All Star τη Δευτέρα. Το συνολικό σκορ, μέχρι στιγμής, είναι στο 6-4 υπέρ των Κόκκινων οι οποίοι έχουν κατακτήσει και τα περισσότερα έπαθλα φαγητού. Έτσι ήθελαν όχι μόνο να πάρουν μαζί τους το καλάθι του νοικοκυριού αλλά και να αποφύγουν να αναδείξουν δύο υποψήφιους για αποχώρηση.

Οι Μπλε μπήκαν δυνατά και με Τάκη να ανοίγει το σκορ.

Ο Μπάρτζης ισοφάρισε και έδειξε πως δεν θα είναι εύκολο το έργο των μπλε. Η Στέλλα έκανε το 2-1 για τους Μαχητές και ο Μπάρτζης απάντησε ξανά, με τον Παπαδόπουλο να φέρνει τους Κόκκινους μπροστά με 3-2.

Οι δύο ομάδες του Survivor AlL Star πήγαιναν πόντο – πόντο στο σκορ μέχρι το 8-8.

Η Σταυρούλα νίκησε τη Ρία για το 9-8 των Κόκκινων και ο Στάθης επικράτησε του Κρις για το τελικό 10-8 χαρίζοντας την 3η ασυλία στους Διάσημους και αναγκάζοντας τους Μαχητές να αναζητήσουν τους άλλους δυο υποψήφιους τους.

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε το Συμβούλιο του νησιού στο Survivor All Star, όπου οι Μπλε έπρεπε να αναδείξουν τους δύο τελευταίους υποψήφιους για αποχώρηση.

Η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα με 5 ψήφους ήταν η πρώτη παίκτρια που βγήκε στον τάκο.

Για τον 2ο υποψήφιο των Μπλε, το παιχνίδι παίχτηκε ανάμεσα στον Κώστα Αναγνωστόπουλου και τον Γιώργο Ασημακόπουλου, με τον τελευταίο να λαμβάνει μια ψήφο περισσότερη και να συμπληρώνει, έτσι, την τετράδα των υποψηφίων.

Για αυτή την εβδομάδα στο Survivor All Star υποψήφιοι είναι η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα. ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο Τάκης Καραγκούνιας από τους «Μαχητές» και από τους «Διάσημους», ο Σπύρος Μαρτίκας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece)

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;