Survivor All Star - spoiler: Αυτός είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση
Survivor All Star spoiler 24/1: Η ομάδα που κατακτά την ασυλία και ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

Στο χθεσινό (23/1) επεισόδιο του Survivor All Star είδαμε το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, όπου οι μπλε επικράτησαν των κόκκινων με 10-8.

Στην ψηφοφορία για την κόκκινη ομάδα, ο Σπύρος Μαρτίκας ήταν ο νέος υποψήφιος προς αποχώρηση μετά τον Τάκη Καραγκούνια, καθώς συγκέντρωσε τους περισσότερους ψήφους από τους συμπαίκτες του.

Survivor All Star spoiler 24/1

Διάσημοι και Μαχητές ρίχνονται για άλλη μία φορά στο στίβο μάχης για την τρίτη ασυλία. Και οι δύο ομάδες παρά τις αντίξοες συνθήκες καταφέρνουν και έχουν καλές αποδόσεις με τον ανταγωνισμό ανάμεσά τους να μεγαλώνει.

Οι Κόκκινοι κατακτούν τη νίκη και στέλνουν τους Μπλε στο Συμβούλιο του Νησιού, όπου οι Μαχητές θα πρέπει να ψηφίσουν δύο συμπαίκτες τους για υποψηφίους για αποχώρηση.

Το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο των ημερών, θα βγει απόψε στον «τάκο» από τους συμπαίκτες της μετά το σκάνδαλο που αποκαλύφθηκε στο επεισόδιο της Κυριακής 22/1.

Ο λόγος για την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, η οποία για δεύτερη φορά βγαίνει υποψήφια προς αποχώρηση, με αυτή τη φορά η ψήφος να ήταν αναμενόμενη λόγω του κρυφού ειδυλλίου με τον Μάριο Πρίαμο.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
12 Μαϊ. 2024
ΚΟΛ
17:15
-
ΟΣΦΠ
12 Μαϊ. 2024
ΠΕΡ
20:15
-
ΠΡΟΜ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1 
  
  
 0