Instagram: 4 τρόποι να καταλάβεις αν σε έχουν κάνει απόκρυψη από τα stories τους
Πώς θα καταλάβεις εάν κάποιος σου έχει κάνει απόκρυψη τα stories του στο Instagram;

Η ζωή μας, πλέον, κινείται γύρω από το smartphone μας και τα social media. Από το να δούμε τι κάνουν οι φίλοι μας, να τσατάρουμε μαζί τους, να μάθουμε τις τελευταίες ειδήσεις, μέχρι και το να δούμε τι κάνει ένα πρόσωπο που μας ενδιαφέρει. χρησιμοποιούμε τα εργαλεία αυτά. Συγκεκριμένα, το Instagram είναι ένα από τα πιο βασικά εργαλεία της καθημερινότητάς μας για να κάνουμε όλα τα παραπάνω και πολλά περισσότερα.

Το Instagram (όπως και όλα τα social media), όμως, έχει και μία πιο… περίεργη πλευρά!

Ένα από τα βασικά προβλήματα, πέρα του ότι συγκρίνεις τον εαυτό σου και την καθημερινότητά σου με των υπολοίπων, είναι πως βλέπεις ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν (ή και το crush σου) συνέχεια. Όταν, όμως, δεν βλέπεις stories από τον λογαριασμό αυτό τόσο συχνά όσο έβλεπες, αρχίζεις και μπαίνεις σε ένα “τρυπάκι” με χίλιες δύο σκέψεις…

Γιατί με απέκλεισε από τα stories του; Έκανα κάτι; Ή μήπως κάνει αυτός κάτι που δε θέλει να δω; Και τι φάση ξαφνικά; Σίγουρα υπάρχει άλλο πρόσωπο…

Και πολλά άλλα, για να μην αναφερθούμε στα extreme σενάρια που φτιάχνει το μυαλό μας.

Instagram

Για να σε βγάλουμε, όμως, μία για πάντα από την αγωνία, σου έχουμε μερικούς τρόπους για να μπορέσεις να δεις αν κάποιος σε έχει αποκρύψει από τα stories του. Μερικές εύκολες, αλλά χρήσιμες λύσεις για να σου λυθεί κάθε απορία.

1. Βάλε κάποιον φίλο σου να παρακολουθεί τις κινήσεις του λογαριασμού

Αν έχεις υποψιαστεί πως σε έχει αποκλείσει κάποιος από τα Instagram stories του, τότε μπορείς να βάλεις έναν φίλο σου που επίσης ακολουθεί το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει να τσεκάρει ανά τακτά διαστήματα τι ανεβάζει. Όταν δει πως έχει ανεβάσει story, σε ειδοποιεί και τσεκάρεις και εσύ.

Αν δεν το βρίσκεις, λυπάμαι σου έχει κάνει απόκρυψη!

2. Τι άλλο σου εμφανίζει από το πρόσωπο αυτό το Instagram;

Instagram

Εφόσον σου έχει κάνει απόκρυψη τα stories τους, πολύ πιθανό είναι το Instagram να μη σου εμφανίζει τίποτα από τον λογαριασμό αυτό και στην αρχική σου. Δηλαδή ούτε post του, αλλά ούτε stories στα οποία έχει προστεθεί με κάποιο tag.

Πιο συγκεκριμένα για τα post, ο αλγόριθμος θα τα κατεβάσει αρκετά χαμηλά στην αρχική σου, με αποτέλεσμα να πρέπει να ψάξεις αρκετά για να τα βρεις. Οπότε, μπαίνεις στο προφίλ του, τσεκάρεις αν έχει ανεβάσει κάτι τελευταία και μετά κοιτάς πόσο χαμηλά το βρίσκεις στην αρχική σου.

3. Τσέκαρε τις δικές σου ρυθμίσεις απορρήτου

Ας πάμε λίγο και στα πιο τεχνολογικά…

Σύμφωνα με ένα δημοσίευμα του bustle, μπορείς να δεις τις δικές σου ρυθμίσεις απορρήτου για αυτό το σκοπό. Μπαίνεις στο προφίλ σου, πας στις τρεις οριζόντιες γραμμές που βρίσκονται πάνω δεξιά, επιλέγεις τις «Ρυθμίσεις απορρήτου». Εκεί μπορείς να ελέγξεις αν έχεις κάνει σίγαση ή απόκρυψη των stories σου για το άτομο αυτό.

Αν πάλι φαίνεται πως το έχεις κάνει, αλλά δεν είναι από επιλογή σου, τότε σου έχει κάνει εκείνος απόκρυψη!

Instagram

4. Υπάρχουν ειδικές εφαρμογές

Τέλος, αν “καίγεσαι” να μάθεις αν κάποιος σε έχει αποκρύψει από τα stories του, τότε η απόκτηση μίας επαγγελματικής εφαρμογής για τον σκοπό αυτό είναι μονόδρομος. Ωστόσο, εδώ θα χρειαστεί να πληρώσεις ένα αντίτιμο που κυμαίνεται γύρω στα 10 ευρώ.

Τώρα, γνωρίζεις όλους τους βασικούς τρόπους για να καταλάβεις αν έχεις φάει hide από τα stories κάποιου!

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
08 Μαϊ. 2024
Ρεά
22:00
-
Μπά
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
19:00
-
ΜΠΑ
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;