Spotify: Πώς να χρησιμοποιήσετε τη νέα λειτουργία
Το Spotify μόλις κυκλοφόρησε μια νέα λειτουργία που ονομάζεται "Playlist in a Bottle", η οποία σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια χρονοκάψουλα μουσικών αναμνήσεων!

Είναι η αρχή μιας νέας χρονιάς, πράγμα που σημαίνει ότι είναι ώρα να κοιτάξετε στο μέλλον — ακριβώς ένα χρόνο στο μέλλον, εάν είστε ακροατής του Spotify.

Το Spotify μόλις κυκλοφόρησε μια νέα λειτουργία που ονομάζεται “Playlist in a Bottle“, η οποία σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια χρονοκάψουλα με τουλάχιστον τρία τραγούδια για τον μελλοντικό σας εαυτό. Μόλις ολοκληρώσετε τη λίστα αναπαραγωγής, θα εξαφανιστεί μέχρι τον Ιανουάριο του 2024, δίνοντάς σας ένα νοσταλγική στιγμιότυπο από ό,τι ακούγατε στις αρχές του 2023.

Η λειτουργία Playlist in a Bottle είναι διαθέσιμη τόσο σε δωρεάν όσο και σε premium χρήστες του Spotify έως τις 31 Ιανουαρίου. Μόλις ξεκινήσει ο Φεβρουάριος, θα εξαφανιστεί.

Spotify: Πώς να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργεία “Playlist in a Bottle”

Πρώτα απ’ όλα, βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι στην εφαρμογή Spotify στο τηλέφωνό σας και ότι είναι πλήρως ενημερωμένη.

Όταν είστε έτοιμοι, μεταβείτε στην αρχική σελίδα Playlist in a Bottle χρησιμοποιώντας το τηλέφωνό σας. Εάν ο σύνδεσμος σας οδηγεί στη σελίδα του καταστήματος εφαρμογών του Spotify, απλώς πατήστε “άνοιγμα“.

Πατήστε “ξεκινήστε” και επιλέξτε το στοιχείο στο οποίο θέλετε να κρατήσετε τη λίστα αναπαραγωγής της χρονοκάψουλας: Ένα μπουκάλι, μια τσέπη, μια μηχανή τσίχλας, ένα κουτί μεσημεριανού γεύματος ή ένα αρκουδάκι.

Αφού επιλέξετε ένα στοιχείο, μπορείτε να αρχίσετε να επιλέγετε ποια τραγούδια θέλετε να αποθηκεύσετε. Για να σας βοηθήσει με αυτό, το Spotify θα σας ζητήσει να απαντήσετε — για παράδειγμα, “Ένα τραγούδι που πρέπει να ακούσετε ζωντανά το 2023” ή “Ένα τραγούδι με το οποίο κρυφά έχετε εμμονή“.

Απλώς πατήστε το κενό πλαίσιο κάτω από την ερώτηση για να αναζητήσετε το τραγούδι που θέλετε. Μπορείτε επίσης να πατήσετε “τυχαία επιλογή” για να βάλετε το Spotify να επιλέξει το τραγούδι για εσάς ή να πατήσετε “νέα ερώτηση” για να δείτε μια διαφορετική ερώτηση.

Χρειάζεται να επιλέξετε μόνο τρία τραγούδια, αλλά μπορείτε να προσθέσετε όσα θέλετε — απλώς πατήστε “συνεχίστε” μόλις προσθέσετε το τρίτο κομμάτι. Αλλά μόλις είστε έτοιμοι να ολοκληρώσετε τη χρονοκάψουλα σας, πατήστε “τελείωσα“.

Ελέγξτε τις επιλογές της λίστας αναπαραγωγής σας. Για να αλλάξετε τις επιλογές σας, πατήστε οποιοδήποτε από τα τραγούδια που επιλέξατε. Για να προσθέσετε περισσότερα, πατήστε “προσθήκη τραγουδιών“. και για να ολοκληρώσετε, πατήστε “κλείδωμα“.

Μόλις κλειδώσετε τις επιλογές σας, το Spotify θα σφραγίσει τη λίστα αναπαραγωγής και θα σας δώσει μια κάρτα που μπορείτε να μοιραστείτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να πείτε στους άλλους τι επιλέξατε.

Τον Ιανουάριο του 2024, το Spotify θα αποσφραγίσει τη λίστα αναπαραγωγής και θα σας τη στείλει.

Με πληροφορίες από Business Insider

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;