Σάκης Αρσενίου: «Δεν είναι Survivor All Star, είναι οι πιο κουτσομπόληδες και οι πιο τρολ»
Ο Σάκης Αρσενίου μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» για το Survivor All Star, τη μουσική, αλλά και τον ερχομό του πρώτου του παιδιού.

Ο Σάκης Αρσενίου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα του «Happy Day» και τη δημοσιογράφο Όλγα Λαφαζάνη. Ο γνωστός τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο Survivor All Star, την πορεία του στη μουσική αλλά και τον ερχομό του πρώτου του παιδιού.

Αρχικά, ο Σάκης Αρσενίου μίλησε για τον χώρο του τραγουδιού και τα χρήματα που έχει βγάλει από αυτόν. Όπως είπε:

«Έχω βγάλει χρήματα αλλά έχω χαλάσει και πολλά, γιατί αυτή η δουλειά δεν είναι μόνο του «πάρε», είναι και του «δώσε». Τα χρήματα που παίρνεις τα δίνεις για να είσαι στο προσκήνιο, να κάνεις κάποιες εμφανίσεις, να ντυθείς ωραία» 

Ο τραγουδιστής περιμένει το πρώτο του παιδί με τη σύντροφό του, Λαμπρινή. Για αυτό, δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Ο πολιτικός γάμος κράτησε 45 δευτερόλεπτα: μπήκαμε, υπογράψαμε, φάγαμε οικογενειακά. Δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά αλλά την πατήσαμε. Στην αρχή έλεγα: χαλαρά κι όπως πάει. Και πήγε. Οι πρώτοι 2-3 μήνες της εγκυμοσύνης ήταν λίγο ζόρικα αλλά τώρα μια χαρά»

Ο Σάκης Αρσενίου δε θα μπορούσε να μην ερωτηθεί και για το Survivor All Star, καθώς συμμετείχε σε προηγούμενο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Ο τραγουδιστής δήλωσε για το ριάλιτι:

«Δεν θα πήγαινα, γιατί περιμένω το παιδί μου. Δεν είναι All Star Survivor. Τι σημαίνει All Star; Οι καλύτεροι παίκτες. Ούτε οι πιο κουτσομπόληδες, ούτε τα πιο τρολ, ούτε οι πιο μανουριάρηδες. Λείπουν πάρα πολύ καλοί παίκτες: ο Ντάνος, ο Άρης Σοϊλέδης, ο Κόρο. Είναι απλώς ένα μιξ παλιών παικτών» 

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;