Survivor All Star: Ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση και το «παράνομο» ζευγάρι
Όσα είδαμε στο επεισόδιο της Κυριακής (22/01) στο Survivor All Star - Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Το επεισόδιο της Κυριακής, 22 Ιανουαρίου, στο Survivor All Star τα είχε όλα. Παλιοί γνώριμοι εισέβαλαν στο παιχνίδι και άλλαξαν τις ισορροπίες στις δύο ομάδες, το πρώτο παιχνίδι ασυλίας για τη νέα εβδομάδα, αλλά και μία «απαγορευμένη» συνάντηση παικτών από τις δύο ομάδες.

Η νέα εβδομάδα ξεκίνησε με τους Διάσημους και τους Μαχητές να σχολιάζουν την αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος ο οποίος και δεν έκρυψε τον έντονο προβληματισμό του για αυτή την εξέλιξη.

Ο ίδιος σημείωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα του Survivor All Star:

«Είμαι πάρα πολύ προβληματισμένος μετά την αποχώρηση της Ευρυδίκης. Προβληματισμένος και στεναχωρημένος. Δεν ξέρω τι πήγε τόσο στραβά και της στοίχισε την παραμονή στο παιχνίδι. Την ξέρω τόσο καλά, τι να έκανε… Είναι ένας άνθρωπος λογικός, δεν ενοχλεί, δεν θα σε μειώσει ποτέ και δεν θα σε ζημιώσει ποτέ. Δεν ξέρω τι πήγε λάθος αλλά έπεσα πραγματικά από τα σύννεφα.

Ο μοναδικός λόγος που ήρθα φέτος είναι για να πάρω το τρόπαιο. Α έρθει καλώς, αν δεν έρθει, πάλι καλώς. Της το έχω μεταφέρει, το ξέρει και η ίδια οπότε στην ουσία μου το υπενθύμισε φεύγοντας να το σηκώσω. Ο στόχος είναι ένας και, εφόσον αποχώρησε και η Ευρυδίκη, έχω μόνο αυτό στο μυαλό μου.

Τίποτα άλλο» 

Τρεις παλιοί γνώριμοι επέστρεψαν στο Survivor All Star. Ο λόγος για τον Γιώργο Κόρομι, τη Ρία Κολοβού και τον Κρις Σταμούλη, οι οποίοι έφτασαν στις παραλίες προκειμένου να ενσωματωθούν στις νέες τους ομάδες. Ο πρώτος αποτελεί πλέον μέλος των Διασήμων, ενώ οι υπόλοιποι δύο βρίσκονται στην ομάδα των Μαχητών.

Οι δυο ομάδες εκτός από νέους παίκτες παρέλαβαν και νέες προμήθειες με τον Κόρο να επιλέγει να ενισχύσει το τραπέζι των Κόκκινων και με ένα σαλάχι.

Ακολούθησε ο αγώνας ασυλίας που ήταν ιδιαίτερα απαιτητικός και ζητούσε από τους παίκτες δύναμη, ισορροπία και όπως πάντα πολύ καλό στόχο. Μαζί με την πρώτη ασυλία, οι παίκτες θα απολάμβαναν και ένα ιδιαίτερο έπαθλο φαγητού, ένα super bowl, που θα τους έδινε ενέργεια και θα τους βοηθούσε στην εξέλιξη του παιχνιδιού.

Οι Κόκκινοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά και προηγήθηκαν με 6-1, καθώς μόνο ο Μπόγδανος κατάφερε να φέρει νίκη για τους Μπλε.

Οι Γκότσης, Κρις και Καρολίν προσπάθησαν να ξυπνήσουν τους Μαχητές, όμως οι Διάσημοι ήταν αποφασισμένοι να πάνε στο συμβούλιο ως θεατές και κυρίως ο Κώστας Παπαδόπουλος που δεν ήθελε να βγει και για τρίτη σερί φορά στον τάκο και φάνηκε από το γεγονός ότι ήταν και ο μοναδικός που έφερε δυο νίκες για την ομάδα του.

Το τελικό 10-4 το έγραψε ο Κόρο κάνοντας ποδαρικό με το δεξί στον Άγιο Δομίνικο και χαρίζοντας παράλληλα και το 4ο έπαθλο φαγητού στους Κόκκινους.

Πριν από το Συμβούλιο του νησιού, οι παίκτες έκαναν εκτιμήσεις για το ποιος θα είναι πρώτους υποψήφιος για αποχώρηση αυτή την εβδομάδα στο Survivor All Star, ενώ κάποιοι άλλοι έκαναν κρυφές συναντήσεις μέσα στη ζούγκλα. Ο λόγος για την Καρολίν Καλύβα και τον Μάριο-Πρίαμο, οι οποίοι ανήκουν σε αντίπαλες ομάδες.

Οι δυο τους φάνηκε να αιφνιδιάζονται όταν αντιλήφθηκαν ότι τους έπιασαν οι κάμερες με την παίκτρια της μπλε ομάδας να σηκώνεται και να απομακρύνεται, άρον άρον, από τα πόδια του παίκτη της κόκκινης ομάδας. Ο ίδιος έδειξε έντονη την ανησυχία στο βλέμμα του όσο κοιτούσε προς το μέρος της κάμερας.

Στο Συμβούλιο του νησιού, ο παρουσιαστής του Survivor All Star, Γιώργος Λιανός, αναφέρθηκε στο περιστατικό και είπε:

«Παίκτες αντίπαλης ομάδας δεν μπορούν να παραβρεθούν παρά μόνο στο στίβο μάχης και στα συμβούλια και δεν πρέπει να φεύγουν εκτός ορίων της ζούγκλας που έχει θέσει η παραγωγή. Η Καρολίν Καλύβα και ο Μάριος-Πρίαμος συναντήθηκαν σε καλύβα παλιού survivor που είναι εκτός ορίων»

Οι δύο παίκτες παραδέχθηκαν ότι συναντήθηκαν σε μια καλύβα εκτός ορίων. Ωστόσο, προσπάθησαν να δικαιολογηθούν πως δεν έκαναν κάτι κακό. Τα πλάνα, όμως, που ήρθαν στους δέκτες μας τους διαψεύδουν καθώς ήταν ιδιαιτέρως… πικάντικα και έδειχναν τον 36χρονο diving instructor των Κόκκινων και την pilates instructor των Μπλε να φιλιούνται και να βρίσκονται ο ένας στην αγκαλιά του άλλου.

Η Καρολίν Ζακλίν Καλύβα τόνισε από τη μεριά της:

«Έγινε αυτό, βρεθήκαμε με τον Μάριο κάπου στα όρια των δύο καλυβιών αλλά δεν έχω να απολογηθώ για κάτι παραπάνω. Αλλά, ναι, συνέβη. Με τον Μάριο έχουμε ιδιαίτερη συμπάθεια ο ένας με τον άλλο και απλώς είχαμε βρεθεί στην παραλία σε μια μέρα που δεν είχαμε παιχνίδι και ήταν μέρα ξεκούρασης. Δεν έχει γίνει άλλες φορές» 

Με τη σειρά του, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης δήλωσε πως:

«Εάν φύγω από την καλύβα μου σε ένα παιχνίδι επιβίωσης και μπω στη ζούγκλα είτε για να ψάξω καρύδες είτε αν πετύχω κάποιον, δεν μου λέει κάτι και δεν το θεωρώ ότι ήταν μια παράβαση. Δεν έφυγα ούτε να πάω σε κανένα χωριό ούτε να πάω σε καμιά πόλη ούτε να πάρα φαγητό. Με την Καρολίνα έχω έρθει πιο κοντά μαζί της. Τα άλλα τα παιδιά είναι φίλοι μου και δεν χρειάζεται να έρθω και με όλους κοντά. Δεν θα φύγουμε από δω και θα έχω άλλους σαράντα καινούργιους φίλους»

Οι υπόλοιποι παίκτες έκριναν πως δεν ήταν σωστό δυο αντίπαλοι να συναντηθούν εκτός ορίων. Τον λόγο πήρε και ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος παραδέχθηκε ότι και αυτός συναντάει την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Ο Γιώργος Λιανός έκανε στους τέσσερις «παράνομους» παίκτες σύσταση να μην ξανασυμβεί γιατί θα υπάρξει ποινή. Στη συνέχεια, έστειλε τους μπλε του Survivor All Star στην κάλπη για να βγάλουν τον πρώτο υποψήφιο τους.

Οι ψήφοι έδωσαν ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Τάκη Καραγκούνια.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;