Το μήνυμα που έστειλε η Μπέττυ Μαγγίρα στον Μπο μετά τα όσα έγιναν στο Survivor All Star
Μετά τα επίμαχα πλάνα που είδαμε στο Survivor All Star και τα όσα έγιναν μεταξύ Καρολίνας και Πρίαμου, η Μπέττυ Μαγγίρα αποκάλυψε πως έστειλε μήνυμα στον Μπο.

Τα επίμαχα πλάνα από το τελευταίο επεισόδιο του Survivor All Star σχολίασε η Μπέττυ Μαγγίρα και το πάνελ της πρωινής της εκπομπής. Η εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» σχολίασε τόσο τα φιλιά ανάμεσα στον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, όσο και συνέντευξη του Μπο στη Μαρία Μπακοδήμου.

Η Μπέττυ Μαγγίρα, μετά το απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή της, ανέφερε:

«Εγώ απ’ όλο αυτό που είδαμε χθες και μείναμε άφωνοι ξεχωρίζω τον Μπο. Ήταν τέτοια η ντομπροσύνη του, μου έκανε τρομερά θετική εντύπωση. Μάλιστα, του έστειλα και μήνυμα και μου απάντησε» 

Μάλιστα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως έστειλε μήνυμα στον Μπο και του έγραψε:

«Του λέω: είσαι ντόμπρος, δεν έχω ξαναδεί τέτοια συμπεριφορά από άντρα. Δεν ακύρωσες την εμφάνισή σου – γιατί πάρα πολλοί καλεσμένοι κάτω από τέτοιες συνθήκες τυχαίνει να ακυρώνουν τις εμφανίσεις τους, γιατί μπορεί να πιέζονται. Δεύτερον: δεν κλάφτηκε, δεν γκρίνιαξε, ήταν πολύ κουλ και ήρεμος, μέσα στον καημό του έκανε και χιούμορ ο άνθρωπος» 

Από τη πλευρά της, η Μαρία Αντωνά τόνισε:

«Εμείς μιλήσαμε με τον Μπο το βράδυ πριν βγει στη Μαρία Μπακοδήμου, γιατί τυγχάνει να είμαστε αρκετά φίλοι. Δεν σκέφτηκε ούτε στιγμή να ακυρώσει την εμφάνιση, είχε διαβάσει και τα σχόλια που γράφονταν. Μου λέει: Μαρία, εγώ θα πάω, θα πω την αλήθεια για να καταλάβει κι ο κόσμος ότι δεν είναι στημένο, ότι δεν είμαι συνεννοημένος»

Στη συνέχεια, η δημοσιογράφος του ΟΡΕΝ αποκάλυψε ότι ο Μπο διατηρούσε σχέσεις και με την οικογένεια της Καρολίνας, ενώ παρηγόρησε τόσο τη μητέρα της, η οποία στεναχωρέθηκε με τις εξελίξεις, όσο και την κοπέλα με την οποία φημολογείται πως είναι σε σχέση ο Μάριος.

Στο τέλος της συζήτησης, η Μπέττυ Μαγγίρα επισήμανε πως:

«Τέτοια αντρίκια συμπεριφορά είχα χρόνια να δω. Του ζήτησε του Μάριου να την προσέχει και την… πρόσεξε» 

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;