The Mandalorian: Το νέο τρέιλερ αφήνει τον Grogu στο «τιμόνι»
Το τρέιλερ για την τρίτη σεζόν του «The Mandalorian» μας προετοιμάζει για τις νέες περιπέτειες του Din Djarin και του Grogu.

Η spin off σειρά του Star Wars «The Mandalorian» επιστρέφει με τον κυνηγό κεφαλών Din Djarin στον πρωταγωνιστικό ρόλο για την τρίτη σεζόν. Όμως, την παράσταση από την πρώτη σεζόν έχει κλέψει ο Grogu ή αλλιώς Baby Yoda και το νέο τρέιλερ για τη νέα σεζόν μας δίνει αυτό που ζητάμε.

Αφού, λοιπόν, ακολουθήσαμε την πορεία τους στις δύο πρώτες σεζόν της σειράς, κάναμε μία μικρή παράκαμψη για το «The Book of Boba Fett» και τώρα επιστρέφουμε με την τρίτη σεζόν του «The Mandalorian» για να πιάσουμε τα γεγονότα από εκεί που τα άφησε η προηγούμενη σειρά. Ο πολυαναμενόμενος νέος κύκλος της σειράς θα φτάσει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες από το Disney+ την 1η Μαρτίου.

Μετά από τη μικρή πρώτη γεύση που πήραμε με το πρώτο τρέιλερ του επερχόμενου κύκλου της σειράς τον Σεπτέμβριο, μόλις κυκλοφόρησε ένα ολόφρεσκο τρέιλερ για να μας προθερμάνει για τα νέα επεισόδια.

Για…έναν γαλαξία πολύ, πολύ μακριά βάζουν μπρος λοιπόν ο Din Djarin (Πέντρο Πασκάλ) και ο μικρός αλλά παντοδύναμος Grogu και συγκεκριμένα, βλέπουμε τους δύο ήρωες να κατευθύνονται προς τον πλανήτη Mandalore αλλά και τον Coruscant.

Πέρα από τον Πέντρο Πασκάλ, στη νέα σεζόν του «The Mandalorian» από τη Lucasfilm θα δούμε επίσης τον Καρλ Γουέδερς, τον Τζιανκάρλο Εσποζίτο και την Κέιτι Σάκχοφ, ενώ, έχει επιβεβαιωθεί πως θα δούμε ένα cameo πέρασμα και από τον Κρίστοφερ Λόιντ.

Όσο, λοιπόν, μετράμε αντίστροφα για τον τρίτο κύκλο του «The Mandalorian»!

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;