Selena Gomez: Η συγκινητική σκηνή του ντοκιμαντέρ που ο εικολήπτης «λυγίζει» και την αγκαλιάζει
Η Selena Gomez πονούσε τόσο που ο εικονολήπτης την αγκάλιασε κάνοντας το κοινό του ντοκιμαντέρ για τη ζωή της να συγκινηθεί.

Η Selena Gomez πριν από λίγο καιρό κυκλοφόρησε το ντοκιμαντέρ «My mind and Me», το οποίο προβάλλεται και μπορείτε να το δείτε στο Apple TV+. Εκεί η Selena Gomez παρουσιάζει τη ζωή και την πορεία της στο χώρο της μουσικής και της υποκριτικής κατά τη διάρκεια 6 αρκετά δύσκολων ετών, αφού μεταξύ άλλων δυσκολιών πέρασε μία σημαντική περιπέτεια υγείας.

Η αποκάλυψη της ότι πάσχει από ερυθηματώδη λύκο στενοχώρησε πολλούς φαν, ενώ στο ντοκιμαντέρ άφησε το κοινό να τη δει σε δύσκολες στιγμές από τη ζωή της και ούσα αρκετά ευάλωτη. Μάλιστα, μία σκηνή από το «My mind and Me» που «άγγιξε» και συγκίνησε πολύ κόσμο καταφέρνοντας να γίνει viral είναι η στιγμή που δείχνει την τραγουδίστρια να βρίσκεται σε κρίση και να πονάει τόσο, που έχει βάλει τα κλάματα. Τότε ο εικονολήπτης «λυγίζει» και της ζητάει να την αγκαλιάσει, λέγοντάς της ότι την αγαπάει. Πρόκειται για μια πολύ συγκινητική σκηνή που δείχνει την ανθρώπινη πλευρά που έχουν όλοι και όλες, ακόμη και stars του βεληνεκούς της Selena Gomez.

@mirvat.abuallan I feel sorry about her 🙁 @selenagomez #selenagomez #explore #vairal #foryoupage #foryou ♬ original sound – Mirvat.abuallan

Δείτε το trailer:

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
  
 1