Selena Gomez: Η απάντησή της στο body shaming μετά την εμφάνισή της στις Χρυσές Σφαίρες
Η Selena Gomez δέχτηκε αρνητικά σχόλια για την εμφάνισή της στις Χρυσές Σφαίρες και πήρε θέση!

Η Selena Gomez εμφανίστηκε μαζί με τη μικρή αδερφή της στην τελετή απονομής για τις Χρυσές Σφαίρες, όπου για ακόμη μία φορά δέχτηκε αρνητικά σχόλια για τα κιλά της. Αυτή τη φορά όμως δεν το άφησε έτσι και πήρε αμέσως θέση.

Η Selena Gomez, η οποία ήταν υποψήφια για την ερμηνεία της στη σειρά «Only Murders in the Building», εμφανίστηκε εντυπωσιακό βελούδινο φόρεμα Valentino, το οποίο «αγκάλιαζε» το σώμα της. Παρόλη την προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία χρόνια για να σταματήσει το body-shaming, η Selena Gomez είναι μία από τις celebrities που έγινε στόχος αρνητικών σχολίων και η ίδια θέλησε να απαντήσει μέσω των social media.

Συγκεκριμένα απάντησε σε ένα live στο Instagram στο οποίο μιλάει με την 9χρονη αδελφή της Gracie Elliott Teefey.

«Είμαι λίγο πιο παχιά τώρα γιατί πέρασα καλά τις γιορτές», λέει αρχικά η Selena Gomez στους followers της.

Στη συνέχεια γύρισε το κεφάλι στην αδελφή της ρωτώντας τη «σωστά;» Η Gracie της απάντησε καταφατικά και οι δυο τους έβαλαν τα γέλια αμέσως.

Πλέον, η Selena Gomez φαίνεται να μην επηρεάζεται από τα αρνητικά σχόλια με την ίδια να έχει μιλήσει αρκετές φορές για τη περίεργη σχέση που έχει με τα social media και τα hate comments. Ωστόσο, πλέον αποφάσιε να πάρει θέση, ενώ δήλωσε πως πλέον επιστρέφει στο Instagram αναλαμβάνοντας η ίδια τη διαχείριση του προσωπικού της λογαριασμού.

@popnewsdaily She was also streaming Taylor and miley in the car 😭 #selenagomez #bodyshaming #bodypositivity #mileycyrus #taylorswift ♬ original sound – PopNewsDaily

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;