Casio και Renault απαντούν στη Shakira μέσα από δύο χιουμοριστικές αναρτήσεις
Η Shakira μέσα από το νέο της τραγούδι έριξε τις βολές της κατά του πρώην συντρόφου της Gerard Pique, αλλά η μπάλα πήρε και τις εταιρείες Casio και Renualt, οι οποίες απάντησαν μέσα από το Twitter.

Εδώ και μερικά 24ωρα, το νέο τραγούδι της Shakira «BZRP Music Session #53» έχει γίνει viral στα social media με τους βιτριολικούς στίχους της δημοφιλούς καλλιτέχνη κατά του πρώην συντρόφου της Gerard Pique.

Οι στίχοι της Κολομβιανής σταρ έχουν (κυρίως) στον στόχαστρο των πρώην σύντροφό της και την απιστία του. Οι στίχοι κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, ενώ το τραγούδι σαρώνει στο Youtube και βρίσκεται στο νούμερο 1 στις τάσεις σε πολλές χώρες.

Το τραγούδι φαίνεται να έχει διχάσει το κοινό με κάποιους χρήστες να χειροκροτούν τη Shakira για ένα από τα πιο δυνατά diss τραγούδια που έχουμε ακούσει τελευταία, ενώ άλλοι υποστηρίζουν ότι η κίνησή της αυτή δε χρειαζόταν. Εμείς θα πούμε ότι περνάμε ωραία με το τραγούδι…

Κατά τη διάρκεια του τραγουδιού, η Shakira τραγουδάει:

«Αξίζω δύο από τα 22 / Αντάλλαξες μια Ferrari με ένα Twingo / Αντάλλαξες ένα Rolex με ένα Casio»

Στο σημείο αυτό φαίνεται να υπονοεί ότι οι δύο εταιρείες έχουν «κατώτερο κύρος» από τις άλλες δύο. Η αναφορά στις συγκεκριμένες εταιρείες δεν πέρασε απαρατήρητη με την Casio και την Renault να απαντούν.

Το τμήμα εκπαίδευσης της Casio έγραψε στο Twitter:

«Σήμερα λάβαμε αρκετές ειδοποιήσεις για την αναφορά της CASIO σε ένα τραγούδι. Τα ρολόγια, τα πληκτρολόγια και οι αριθμομηχανές CASIO είναι για μια ζωή»

Από τη μεριά της, η Renault απάντησε χρησιμοποιώντας μέρος του ρεφρέν του τραγουδιού, όπου η Shakira λέει «Μια λύκαινα σαν εμένα δεν είναι για τύπους σαν εσένα». Συγκεκριμένα, η εταιρεία έγραψε:

«Για αγόρια και κορίτσια σαν εσένα. Δυνάμωσε την ένταση!»

Η εταιρεία συνόδευσε την ανάρτηση με την εικόνα ενός κόκκινου Twingo με έναν κύκλο με τον αριθμό 22 στην πόρτα του οδηγού. Ο αριθμός παραπέμπει στον στίχο «Αξίζω για δύο 22χρονα», δηλαδή η ηλικία που ήταν η Clara Chía όταν εκείνη και ο Pique ξεκίνησαν τη σχέση τους.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 0 
 1