Το βιτριολικό τραγούδι της Shakira για τον Gerard Pique - Η απάντηση του ποδοσφαιριστή
Η Shakira εξαπολύει «βολές» κατά του πρώην συντρόφου της Gerard Pique μέσα από το νέο της τραγούδι και εκείνος απαντάει μέσα από ένα live stream.

Τις τελευταίες ημέρες, το νέο τραγούδι της 45χρονης Shakira, με το οποίο βάζει στο στόχαστρο τον πρώην της, Gerard Pique, και τη νέα του σύντροφο, Κλάρα Κία Μάρτι, έχει κάνει θραύση στο διαδίκτυο. Οι «βολές» της τραγουδίστριας κατά του πρώην συντρόφου της έχουν συγκεντρώσει τα βλέμματα όλων.

Το «BZRP Music Session #53» ξεπέρασε τα 63,5 εκατομμύρια προβολές στο YouTube τις πρώτες 24 ώρες κυκλοφορίας του και, όπως αναφέρει ο Guardian, πρόκειται για τα περισσότερα που έχει «καταγράψει» νέο λατινοαμερικάνικο τραγούδι.

Στο τραγούδι αυτό η Shakira ρίχνει αρκετές «βολές» κατά του πρώην συντρόφου τους, με τον οποίο έχει και δύο παιδία, ενώ μιλάει εκτενέστερα για τον τρόπο που έφθασε στο τέλος αυτή η σχέση. Μάλιστα, η Λατίνα σούπερ σταρ με έξυπνα λογοπαίγνια αναφέρει τόσο το όνομα του Pique, όσο και της ερωμένης του.

Σε ένα σημείο του τραγουδιού, η Shakira αναφέρει πως:

«Αξίζω όσο δύο 22άρες. Αντάλλαξες μια Ferrari με ένα Twingo. Αντάλλαξες ένα Rolex με ένα Casio» 

Και αυτοί φαίνεται να είναι στίχοι στους οποίους απάντησε ο γνωστός ποδοσφαιριστής.

Με χιουμοριστική και, κάπως, καυστική διάθεση, ο πρώην αμυντικός της Μπαρτσελόνα και της Εθνικής Ισπανίας, μέσω του stream όπου προμοτάρει τη νέα του ανεξάρτητη λίγκα, Kings League, ανακοίνωσε επιδεικνύοντας το Casio του πως η λίγκα του συνήψε συμφωνία με ιαπωνική εταιρεία παραγωγής ηλεκτρονικών ειδών και τους μοίρασε ρολόγια. Ο Pique είπε:

«Είναι ρολόγια για μια ζωή» 

Μάλιστα, όσοι ήταν τριγύρω ξέσπασαν σε γέλια.

Στη συνέχεια του live stream, ο ίδιος συζητώντας τους κανονισμούς της Λίγκας της οποίας είναι πρόεδρος, δήλωσε πως θα πάει στο γήπεδο το Σάββατο με ένα Renault Twingo. Προφανώς, αναφερόμενος στο δεύτερο μισό του στίχου!

Για την ιστορία, η Shakira και ο Gerard Pique χώρισαν πέρυσι, έπειτα από πάνω από μία δεκαετία σχέσης, κατά την οποία απέκτησαν δύο παιδιά. Ο 35χρονος πρώην ποδοσφαιριστής πλέον έχει σχέση με την 23χρονη Κλάρα Τσία.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;