Η Julianne Moore αποκαλύπτει πώς κατέστρεψε τα φρύδια της - «Τώρα δεν ξαναβγαίνουν»
Η Julianne Moore αγαπάει τις φακίδες της και προσπαθεί να αγκαλιάσει τα φρύδια της τα οποία έχει «καταστρέψει», όπως λέει η ίδια.

Η Julianne Moore έκανε μία εμφάνιση στη σειρά «Beauty Secrets» της Vogue και αποκάλυψε τα «μυστικά ομορφιάς» της. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός παραδέχθηκε, μάλιστα, ότι έχει καταστρέψει τα φρύδια της!

Η 62χρονη έδειξε τη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας της, λέγοντας μεταξύ άλλων στους φανς πόσο πολύ αγαπά τις φακίδες της. Η ηθοποιός αστειεύτηκε για το πόσο μεγάλος «άθλος» είναι να σχεδιάζει τα φρύδια της κάθε μέρα. Όπως εξήγησε στο βίντεο:

«Η ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας μου γίνεται όλο και πιο περίπλοκη όσο μεγαλώνω. Πάντα ήμουν προσεκτική στο να πλένω το δέρμα μου και να φοράω αντηλιακό.

Η μητέρα μου ήταν πολύ ανοιχτόχρωμη και ανησυχούσε συνέχεια μήπως καούμε από τον ήλιο. Δεν μας άφηνε καν να βγούμε στην παραλία μέχρι μετά τις 3:00 και μπορούσαμε να μείνουμε μόνο για λίγη ώρα και μόλις βγήκαν αποτελεσματικά αντηλιακά, τα χρησιμοποιούσαμε συνεχώς.

Δεν μου αρέσει το πολύ μακιγιάζ. Θέλω να μπορώ να βλέπω τις φακίδες στο δέρμα μου και το χρώμα μου επίσης. Μερικές φορές πολλοί νομίζουν ότι έχω καλύψει τις φακίδες μου επίτηδες, ίσως φταίει το φως ή η ποιότητα του φιλμ, το πώς με τραβάνε, γιατί γενικά δεν καλύπτω τις φακίδες μου»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Julianne Moore (@juliannemoore)

Αν και η Julianne Moore φαίνεται να έχει αγαπήσει τον εαυτό της έτσι όπως είναι, υπάρχει ένα ακόμη χαρακτηριστικό, που προσπαθεί να αγκαλιάσει, όπως λέει η ίδια. Αυτό είναι τα φρύδια της.

Η ηθοποιός αποκαλύπτει πως:

«Κατέστρεψα τα φρύδια μου όταν ήμουν έφηβη και μετά τα άφησα να μεγαλώσουν και μετά τα κατέστρεψα ξανά και τώρα δεν ξαναβγαίνουν. Το να σχεδιάζω τα φρύδια μου είναι μεγάλος άθλος για μένα.

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι οι κοκκινομάλλες έχουν κόκκινα φρύδια, αλλά πολύ σπάνια έχουν»

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;