Apple: Ετοιμάζει φθηνά AirPods με σκοπό να γίνουν προσιτά στο ευρύ κοινό
Aναλυτής υποστηρίζει πως η Apple δουλεύει πάνω στα AirPods Lite, τα οποία θα έρχονται με μικρότερη αναγραφόμενη τιμή.

Τα AirPods είναι μία ακόμη καινοτομία της Apple, την οποία πληρώνουμε πολύ ακριβά (όσοι την πληρώνουμε).

Παρότι έχει το δικό της φανατικό κοινό και τα iPhone έχουν πιστό αγοραστικό κοινό που προτιμάει να θυσιάζει άλλες απολαύσεις για την απόκτησή τους, ετοιμάζεται να κάνει μία γενναία υποχώρηση στην τιμή των AirPods.

Σύμφωνα με τον αναλυτή Jeff Pu του Haitong Intl Tech Research, ο λόγος πιθανόν κρύβεται στο ότι οι εκτιμήσεις για το νέο έτος θέλουν η ζήτηση να πέφτει από τα 73 εκατομμύρια που ήταν το 2022, στα 63 εκατ. το 2023. Το οποίο δικαιολογείται εν μέρει από το γεγονός ότι δε θα κυκλοφορήσει κάποιο καινούριο προϊόν αυτή τη χρονιά.

 

Ο ίδιος αναλυτής λοιπόν, υποστηρίζει πως η Apple δουλεύει πάνω στα AirPods Lite, τα οποία θα έρχονται με μικρότερη αναγραφόμενη τιμή. Πράγμα που ίσως μας δώσει τη λύση στα μπλεγμένα καλώδια!

Με το λανσάρισμα των AirPods 3 το 2021, η Apple κράτησε τα AirPods 2 στην τιμή των $129, με τα πρώτα να σκαρφαλώνουν στα $169. Συνεπώς, τα AirPods Lite θα κοστίζουν λιγότερο από $129, αλλά ακόμη δεν γνωρίζουμε πού περίπου θα κινηθούν οι τιμές τους.

Βέβαια πριν λίγο καιρό ακούστηκε και η πληροφορία για νέο Apple Watch Ultra, με μεγαλύτερη οθόνη τύπου microLED 2,1 ιντσών και καλύτερη φωτεινότητα, οπότε δεν είμαστε σίγουροι ότι τα χρήματα που θα αποταμιεύσουμε από τα AirPods θα παραμείνουν στο πορτοφόλι μας!

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
FT
2 - 0
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
FT
3 - 0
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;