Eddie Murphy: Αστειεύτηκε με το χαστούκι του Will Smith στα περσινά Όσκαρ
Με μια ξεκαρδιστική ατάκα ο Eddie Murphy αστειεύτηκε για το χαστούκι του Will Smith στα περσινά Όσκαρ. (ΒΙΝΤΕΟ)

Με μια ξεκαρδιστική ατάκα ο Eddie Murphy αστειεύτηκε για το περσινό χαστούκι του Will Smith στα Όσκαρ, κατά την 80η ετήσια τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών το βράδυ της Τρίτης (10/1).

«Είμαι στη βιομηχανία του θεάματος εδώ και 46 χρόνια, και είμαι στη βιομηχανία του κινηματογράφου εδώ και 41 χρόνια, οπότε αυτό ήταν μια μακρά περίοδος και εκτιμάται πολύ», είπε στην αρχή της ομιλίας του ο Μέρφι ευχαριστώντας τη σύντροφό του Πέιτζ Μπάτσερ και τα 10 «καταπληκτικά» παιδιά τους.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Το κάνω αυτό εδώ και πολύ καιρό, οπότε θα μπορούσα κυριολεκτικά να στέκομαι εδώ και να συνεχίσω να λέω ονόματα αλλά θα το κλείσω και θα πω κάτι σε όλους τους νέους ανερχόμενους ονειροπόλους και καλλιτέχνες που βρίσκονται απόψε στην αίθουσα. Θέλω να σας ενημερώσω ότι υπάρχει ένα σχέδιο που μπορείτε να ακολουθήσετε για να επιτύχετε ευημερία, μακροζωία και ψυχική ηρεμία».

Ο Eddie Murphy στη συνέχεια μοιράστηκε αυτό το σχέδιο που ακολούθησε «σε όλη του την καριέρα», λέγοντας: «Είναι πολύ απλό, απλά κάντε αυτά τα τρία πράγματα: Πληρώστε τους φόρους σας, κοιτάξτε τις δουλειές σας και κρατήστε το όνομα της γυναίκας του Will Smith μακριά από το γ… στόμα σας!».

Υπενθυμίζεται ότι ο Will Smith στα περσινά Όσκαρ εισέβαλε στη σκηνή και χαστούκισε τον Chris Rock όταν ο κωμικός είπε ένα αστείο για τη σύζυγό του, Jada Pinkett Smith.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;