Wednesday: «Παίζει» να δούμε τη Lady Gaga στο δεύτερο κύκλο της σειράς;
Η Jenna Ortega άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να δούμε τη Lady Gaga στην επόμενη σεζόν της σειράς.

Η πρωταγωνίστρια Jenna Ortega του «Wednesday» του Netflix βρέθηκε στις Χρυσές Σφαίρες 2023, προέβη σε νέες δηλώσεις και άφησε να εννοηθεί ότι μπορεί η Lady Gaga να εμφανιστεί στη δεύτερη σεζόν της σειράς. Άλλωστε, η Lady Gaga έχει γίνει εξίσου γνωστή για τo ταλέντο της στην υποκριτική με συμμετοχές σε projects που έχουμε ήδη αγαπήσει πολύ.

Αφού η Lady Gaga έγινε viral στο TikTok τον περασμένο μήνα για τον χορό της Wednesday, η συμμετοχή της τραγουδίστριας στη σειρά είναι αρκετά πιθανή.

Συγκεκριμένα, όταν η Jenna Ortega ρωτήθηκε από δημοσιογράφο εάν θα μπορούσε να προβλέψει το αν η Lady Gaga θα είναι μέρος του Wednesday στο μέλλον, η ηθοποιός απάντησε ως εξής:

«Είμαι σίγουρη ότι στο Netflix θα άρεσε αυτό. Νομίζω ότι η κυρία Θόρνχιλ και η Wednesday είχαν αυτή την περίεργη σχέση μέντορα ή κατά κάποιο τρόπο καταλάβαιναν η μία την άλλη με έναν συγκεκριμένο τρόπο, οπότε, αν η Lady Gaga επρόκειτο να είναι μέρος, νομίζω ότι θα έπρεπε να είναι δύο τέρατα που καταλαβαίνουν το ένα το άλλο.»

Μάλιστα, η ίδια μοιράστηκε μια γλυκιά ιστορία με τη Lady Gaga.

«Ξέρεις τι είναι αστείο [με] τη Lady Gaga;» είπε. «Πριν από πολύ καιρό, δούλευα με έναν κομμωτή που συνεργαζόταν μαζί της, και μόλις είχα δει τη Lady Gaga σε συναυλία στη Βοστώνη μερικά χρόνια πριν, έτσι, μου είχε στείλει ένα βίντεο λέγοντας: “Γεια σου Jenna. Άκουσα ότι είσαι θαυμάστρια”. Ήταν ένα πολύ γλυκό βίντεο. Αμφιβάλλω αν είχε ιδέα ποια ήμουν τότε, αλλά το να τη βλέπεις να χορεύει τον χορό της Wednesday στο TikTok τώρα, είναι μια από εκείνες τις στιγμές που αναγνωρίζεις ότι η ζωή αλλάζει πολύ γρήγορα. Είναι τρελό.»

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;