Wednesday: Ανατροπή με τα δικαιώματα της σειράς - Πού αναμένεται να προβληθεί η δεύτερη σεζόν
Πού θα προβληθεί τελικά η δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς "Wednesday";

Η spinoff σειρά της Οικογένειας Άνταμς, Wednesday, με πρωταγωνίστρια την Jenna Ortega αποτελεί τη δεύτερη πιο επιτυχημένη -μετά το Stranger Things 4- σειρά του Netflix για το 2022 και σαφώς δε θα ήθελε να τη χάσει από τον κατάλογό του.

Το ρεπορτάζ του The Independent προ ημερών έλεγε ότι είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο η Wednesday να μετακομίσει στο Amazon Prime Video. Τώρα το νέο δημοσίευμα του Indiewire, έρχεται να διαψεύσει τα πάντα λέγοντας ότι το ενδεχόμενο αυτό δεν υφίσταται.

Και αυτό διότι η συμφωνία παραχώρησης της Wednesday από την MGM στο Netflix είχε κλειδώσει πολύ καιρό πριν η Amazon εξαγοράσει την MGM, σύμφωνα πάντα με τις πηγές που επικαλείται το IndieWire από άτομο με γνώση του θέματος.

Με λίγα λόγια η δεύτερη σεζόν της σειράς Wednesday αναμένεται -εκτός απροόπτου- να παίξει κανονικά στο Netflix, όπως αρχικά υπήρχε η εντύπωση, παρά το ότι ακόμη ο streaming γίγαντας δεν έχει δώσει το πράσινο φως για την ανανέωσή της.

Η παραγωγή της σειράς από την πλευρά της ψάχνει ήδη άτομα που στελεχώσουν τη σεναριακή ομάδα της δεύτερης σεζόν και αυτόν τον καιρό ψάχνει τις νέες τοποθεσίες που θα γίνουν τα γυρίσματα.

 

Mε πληροφορίες από Independent και Indiewire

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;