Οι δέκα σειρές που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην κορυφή του ελληνικού Netflix
Το «Maestro» βρίσκεται ακόμη στην κορυφή του ελληνικού Netflix - Οι σειρές που συμπληρώνουν το top 10

Το νέο έτος είναι εδώ και εμείς απολαμβάνουμε τις τελευταίες ημέρες των εορτών. Το σπίτι σου είναι λογικά για λίγο ακόμη στολισμένο και αν θέλεις να απολαύσεις το χριστουγεννιάτικο mood, τότε προλαβαλινεις να δεις μία σειρά στα γρήγορα.

Και αν δεν ξέρεις τι «παίζει», τότε μπορείς παρακάτω να δεις όσες σειρές trendάρουν σήμερα Τρίτη (3/1) και να ξεκινήσεις την εβδομάδα σου «λιώνοντας» με την ησυχία σου στον καναπέ σου βλέποντας Netflix, όσο απολαμβάνεις τις τελευταίες στιγμές πλάι στο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

10. The Witcher: Blood Origin

Υπόθεση: Πάνω από χίλια χρόνια πριν από τα γεγονότα του “Γητευτή”, επτά απόκληροι σε έναν κόσμο ξωτικών ξεκινούν μαζί έναν πόλεμο κόντρα σε μια πανίσχυρη αυτοκρατορία.

9. The Recruit

Υπόθεση: Ένας πρωτάρης δικηγόρος της CIA παρασύρεται στον επικίνδυνο κόσμο της διεθνούς κατασκοπείας, όταν μια πρώην πληροφοριοδότρια απειλεί να αποκαλύψει μυστικά της υπηρεσίας.

8. The Glory

Υπόθεση: Χρόνια μετά τη φρικτή κακοποίηση που υπέστη στο σχολείο, μια γυναίκα θέτει σε εφαρμογή ένα περίπλοκο σχέδιο εκδίκησης για να κάνει τους δράστες να πληρώσουν.


7. Treason

Υπόθεση: Το λαμπρό μέλλον ενός υπαρχηγού της MI6 αλλάζει γρήγορα έπειτα από την επανασύνδεσή του με μια Ρωσίδα κατάσκοπο, αναγκάζοντάς τον να αμφισβητήσει ολόκληρη τη ζωή του.


6. Alice in Borderland

Υπόθεση: Ένας gamer χωρίς σκοπό και οι φίλοι του βρίσκονται σε ένα εναλλακτικό Τόκιο, όπου υποχρεώνονται να αγωνιστούν σε μια σειρά σαδιστικών παιχνιδιών επιβίωσης.

5. Lady Voyeur

Υπόθεση: Μια ταλαντούχα, ηδονοβλεψίας χάκερ μπλέκεται σε μια επικίνδυνη έρευνα όταν η ιερόδουλη γειτόνισσά της πάει μια εκδρομή για το Σαββατοκύριακο.

4. Wednesday

Υπόθεση: Έξυπνη, σαρκαστική και λίγο νεκρή μέσα της, η Γουένσντεϊ Άνταμς ερευνά μια σειρά φόνων, ενώ κάνει νέους φίλους —και εχθρούς— στην Ακαδημία Νέβερμορ.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

3. Emily in Paris

Υπόθεση: Έχοντας βρει τη δουλειά των ονείρων της στο Παρίσι, η Έμιλι Κούπερ, στέλεχος μάρκετινγκ από το Σικάγο, πρέπει να συνδυάσει δουλειά, φιλίες και έρωτα στη νέα ζωή της.

2. Kaleidoscope

Υπόθεση: Ένας επιδέξιος κλέφτης και η ομάδα του επιχειρούν μια επική ληστεία με λεία 7 δισ. δολάρια. Αλλά η προδοσία, η απληστία και άλλοι κίνδυνοι τους χαλούν τα σχέδια.

1. Maestro

Υπόθεση: Ένας μουσικός πηγαίνει να διευθύνει ένα φεστιβάλ σε ένα γραφικό νησί, όπου βρίσκεται μπλεγμένος σε ένα απροσδόκητο ειδύλλιο και στα προβλήματα των ντόπιων.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
15 Μαϊ. 2024
Ολυ
86'
1 - 0
ΑΕΚ
15 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
86'
2 - 1
Παν
15 Μαϊ. 2024
ΠΕΡ
8'
68 - 52
ΚΟΛ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;